Af Bo Poulsen - 05/11-17 13:49

Chokerende fund i skov undrer stadig efterforskere: Blev den mystiske kvinde parteret til salg?Chokerende fund i skov undrer stadig efterforskere: Blev den mystiske kvinde parteret til salg?

I 2014 fandt en amerikansk teenager en afskåren hoved i en skov i Pennsylvania.

storybild

En teenager fandt et hoved i en skov i Pennsylvania i 2014. Man har endnu ikke fundet ud af, hvordan det er endt der.

Hvordan hovedet er endt der? Det er et spørgsmål, som politiet dagen i dag stadig grubler over.

De har dog én teori, som endnu ikke er bekræftet. Man arbejder ud fra teorien om, at kvindens krop og hoved er blevet solgt til videnskabelige formål.

Det skriver Reuters.

»Hun var blevet professionelt parteret,« konstaterer anatomi-professor Michelle Vitali fra Edinboro University.

Og hun er ikke den eneste ekspert på området, som mener, at hovedet er blevet fjernet forsigtigt fra resten af kroppen. Det er tydeligt, at der ikke bare er blevet brugt en køkkenkniv til formålet. Derudover var hovedet balsameret. Og kemikalierne brugt i den proces, ødelægger muligheden for at finde dna.

Ifølge Reuters er det relativt let at købe, sælge eller leje kropsdele i USA til videnskabelige formål. Men hvor der er streng kontrol med organdonation, så er der meget lidt opsyn med køb og salg af kropsdele til videnskabelige formål, hvorfor det er svært at finde frem til sælgeren eller potentielt gerningsmanden i dette tilfælde.

»Der er gået 2,5 år, og vi arbejder stadig på sagen, men er ikke nået nogen vegne. Det driver mig til vanvid. Jeg har haft dette job længe, og jeg har ikke oplevet, at en kropsdel er dukket op på denne måde,« siger chefefterforsker Andrew Gall fra Beaver Countys anklagemyndighed.

For at gøre fundet endnu mere bizart, så viser det sig, at kvindens øjne var blevet opereret ud og erstattet med to røde gummibolde. Og netop det er der umiddelbart ingen logisk årsag til, hvorfor Gall mener, at der også kan være tale om et meget bizart drab.

Han håber på, at offentligheden kan være med til at slå hul på sagen. Lige nu har de kun lidt hår og tænder at gå ud fra. Men det alene har ikke været nok til at løse mysteriet bag det afskårne hoved i skoven.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk har sablet Tivoli ned for det i...
bt.dk
Derfor var Kim Walls forældre ikke...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx