Af - 19/03-15 14:11

Kan du se hvilken, der er den ægte?Kan du se hvilken, der er den ægte?

Nu kan man få lavet sit kæledyr som tøjdyr

Bildstrecke im Grossformat »

At miste sit kæledyr kan være hårdt, og savnet bagefter kan være meget stort. Men nu kan man få sit elskede kæledyr som tøjdyr, så man fortsat kan give den et ordentligt kram.

TV: Euforisk puddel kan slet ikke håndtere glæden ved at se sin ejer
TV: Euforisk puddel kan slet ikke håndtere glæden ved at se sin ejer

Et firma i USA har specialiseret sig i at lave virkelighedstro kopier af kæledyr. Idéen opstod da Cuddle Clones grundlægger og direktør Jennifer Grahams hund Rufus var blevet gammel, og snart ikke kunne mere. Adam fra Cuddle Clones fortæller:

”Jennifer tænkte, at det ville være dejligt med noget sødt og nuttet, der lignede Rufus og kunne bringe minderne frem. Hun syntes, at et tøjdyr, der lignede ham ville være fantastisk. Rufus var imidlertid en hund med et meget unikt udseende, og der var ikke nogle tøjdyr i butikkerne der lignede ham.

Efter Rufus død gik hun videre med idéen om at skabe Cuddle Clones og en af de første Cuddle Clones, der blev lavet var af hendes hund Rufus”

Kæledyrenes kamp: Efter 20 år på tronen er det slut for dette dyr
Kæledyrenes kamp: Efter 20 år på tronen er det slut for dette dyr

Det tager cirka otte måneder at få lavet en klon af sit kæledyr. Man skal bare sende vellignende billeder til firmaet, og så har man forskellige valgmuligheder blandt andet hvilken position den skal være i, hvordan ørene skal være og hvor stor den skal være. Men græd nu ikke for meget i dens pels, fordi du savner dit gamle kæledyr, for den tåler ikke vand, men skal til rensning, hvis den bliver snavset.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Vidne i retten: Peter Madsen drømte...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
DR-ansat rasede over DR-program: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx