Af Joy Fryd Larsen - 26/07-17 10:30

TV: Amerikansk par får 18 timer lange orgasmer - KUN ved at krammeTV: Amerikansk par får 18 timer lange orgasmer - KUN ved at kramme

De færreste ville sige nej til en orgasme, men de fleste ville overveje det en ekstra gang, hvis den havde en varighed på 18 timer - men ikke dette amerikanske par.

En orgasme udløst af et knus. Det lyder næste for godt til at være sandt, men ikke desto mindre er det noget, som det amerikanske par, Melanie og Scott Mcclure, evner.

Det skriver flere medier, herunder Daily Mail.

Parret, der bor i Texas, har været gift i otte år og lærte hinanden at kende til en fælles vens bryllup:

- Vi klikkede med det samme og ved vores fjerde date var vi flyttet sammen. Vi vidste, at vi var rigtige for hinanden og som månederne gik, blev det bedre og bedre, når vi elskede, fortæller Melanie Mcclure til Daily Mail, og fortæller at hemmeligheden bag deres sexliv er tantra.

Modsat mange andre par er penetrering nemlig ikke et must, når det amerikanske par dyrker sex. De kan få orgasmer ved blot at kramme, danse i regnen og resonere med Jorden.

Gennem tantra er parret blevet så tætte, fortæller de, at hvis de er i rum sammen, og den ene får en orgasme, så får partneren det sammen - og dette selvom, de slet ikke rører ved hinanden. Orgasmerne kan vare helt op til 18 timer.

Parrets tre bedste råd til at opnå de intense orgasmer lyder som følger: Træk vejret dybt sammen, sæt så lyd på og visualiser, at den seksuelle energi stiger op i kroppen i stedet for ud af den.

I videoen øverst kan du se, hvordan det går til.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Borgmester i sorg over Kjeld...
bt.dk
Kørende tog har slået gnister, der...
bt.dk
Opsigtsvækkende 'censur' i...
bt.dk
Skatteekspert: Fordel ved udbredt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx