Af - 05/10-16 06:07

McDonald's ville ikke give hjemløs vand: Så tog en ung mand overMcDonald's ville ikke give hjemløs vand: Så tog en ung mand over

En ung mand viste, hvordan man kan være til en kæmpe hjælp, da McDonald's afviste at give en hjemløs kvinde et glas vand.

Jonathon Pengelly var på vej ind på McDonald's. Foran ham stod en hjemløs kvinde, der spurgte efter en kop vand. Men det kunne hun ikke få. Hun blev bare afvist i døren.

Det kunne han ikke ignorere.

Han skulle selv have en kyllingeburger og nogle pomfritter, så han spurgte kvinden, hvad hun ville have. Og det endte med en stor hjælp fra den unge mand.

Politibetjents gode gerning blev fanget på overvågningskameraer
Politibetjents gode gerning blev fanget på overvågningskameraer

- Jeg talte med hende, og bad hende bestille lige, hvad hun havde lyst til, fortæller Jonathon Pengelly til Metro, og fortsætter:

- Hun bad kun en en enkelt cheeseburger. Det var det.

Det synes han ikke var nok.

- Vi købte så meget, vi kunne bære. Jeg kunne ikke bare lade hende gå. Hun var så sød og kærlig. Så jeg købte så meget, at jeg vidste, hun ikke ville blive sulten, forklarer han.

Hjemløs fandt pung fuld af kontanter: Fik vild belønning
Hjemløs fandt pung fuld af kontanter: Fik vild belønning

Men det synes han heller ikke var nok. Så han inviterede den hjemløse kvinde, Polly, med hjem til sig selv og sine venner, hvor de lavede mad, så Polly og hendes ven havde nok mad til de næste par dage.

- Polly og hendes ven lov til at tage et bad, få børstet tænder og de aldrig havde følt sig så værdssat i deres liv, siger Jonathon Pengelly til Metro.

Her giver turist sine sko til hjemløs: Går hjem barfodet
Her giver turist sine sko til hjemløs: Går hjem barfodet

- Jeg er ikke nogen helt. Men den lille indsats kostede mig 20 pund (cirka 170 kroner, red.) siger Jonathon Pengelly, der siger, at det er noget stort set alle har råd til.

McDonald's i Cardiff svarer til Metro, at de ikke har en politik om at afvise hjemløse, men at de har en politik om, at de bliver bedt blive udenfor. Det har de på grund af tidligere problemer.

- I samarbejde med det lokale politi har vores restauranter i Cardiff været nødt til at udelukke en gruppe mennesker, der har opført sig dårligt på McDonald's. Det er derfor, den hjemløse kvinde blev afvist i døren, siger en talsmand for McDonald's til Metro.

Hjemløs bad mand om penge uden held: Han fik noget meget bedre
Hjemløs bad mand om penge uden held: Han fik noget meget bedre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx