Af - 13/04-15 10:20; Opdateret: 13/04-15 10:37

TV: Kinesisk casanova indlagt - 17 kærester kom på besøg samtidigTV: Kinesisk casanova indlagt - 17 kærester kom på besøg samtidig

Kæmpe debat i Kina, hvor en mand er afsløret i at have op mod 30 kærester samtidig. Ingen vidste noget om de andre, selv om det har stået på i 10 år, og han har barn med en af dem.

storybild

Den kinesiske player kørte galt i en af sine mange kæresters biler, og så blev hans spind af løgne og bedrag optrævlet.

I et land hvor der er langt flere mænd end kvinder skulle man tro, at det var umuligt for selv den største scorekarl at have flere forhold på en gang.

Men den fordom bliver gjort til skamme af en mand fra byen Changsha i Kinas Hunan-provins, som efter en bilulykke er blevet afsløret i at have mellem 20 og 30 kærester simultant.

Av! Tennisstjerne afslører vens utroskab - på live tv
Av! Tennisstjerne afslører vens utroskab - på live tv

Manden, som kun er identificeret med sit efternavn, som meget passende er Yuan, kørte galt i en af sine kæresters bil, og da lægerne ringede rundt til hans nærmeste, begyndte det at strømme ind med bekymrede kvinder, skriver The Telegraph.

Kærlighedshistorie fra sandwichbar var løgn: Sådan snød de
Kærlighedshistorie fra sandwichbar var løgn: Sådan snød de

I alt 17 kvinder i alderen 20 til 40 år dukkede op på hospitalet, og så var omkring 10 års bedrag pludselig afsløret. De chokerede kærester fandt ud af, at han havde et barn med en af dem, og havde været sammen med nogle af dem i 10 år, uden at de havde haft mistanke om, at der var andre kvinder i deres liv.

- Jeg var virkelig bekymret, da jeg hørte, at han var på hospitalet. Men da jeg begyndte at se flere og flere smukke piger dukke op, kunne jeg ikke græde mere, siger Xiao Li til avisen Xiaoxiang Morning Herald.

Se video-interview med Xiao Li her.

Sagen har medført stor debat i Kina, hvor mange mænd spøgende udråber ham til score-helt. Samtidig er mange kvindelige bloggere meget oprevede over hans tvivlsomme moral.

Har du syndet? Så få tilgivelse på Snapchat
Har du syndet? Så få tilgivelse på Snapchat

Yuan slipper dog ikke med at stå moralsk til ansvar. Det er nemlig kommet frem, at han har snydt penge ud af flere af sine kæreste på et falsk grundlag, og det forventes derfor, at han skal gennem en eller flere retssager for bedrageri, skriver The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Danmark i top 3 over utro lande i verden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx