Af - 27/10-16 19:32

Her er verdens vildeste drinksHer er verdens vildeste drinks

På Viscosity Bar i Australien er der ikke noget der hedder sjusser og øl. Her er det sci-fi-lignende drinks, der bliver langet over disken.

Om du er typen, der bare snupper en øl, den vanlige vodka-booster eller en mojito på en dyr cocktail bar, har du med garanti aldrig prøvet en cocktail så vild som på Viscosity Bar i Australien.

Denne cocktail er verdens mest populære
Denne cocktail er verdens mest populære


Her er det nemlig ikke kun spiritus og sodavand, der udgør din tørstslukker. Barens cocktails er inspireret af videnskab, og ligner noget, der kun kan laves i et laboratorium. Kunsten kaldes molekylær mixology.

Hvis du godt kunne tænke dig at lave disse fascinerende drinks derhjemme, er det ikke ligefrem det nemmeste at diske op med.

Ingredienserne på menukortet ligner nemlig langt fra din indkøbsliste, men snarere dine fysiknoter fra timerne om det periodiske system. Her bruges alt fra tøris til flydende kvælstof, mens gelé og pulveriseret alkohol laver de flotte farver.

Dublin – hovedstaden med verdens bedste pubber
Dublin – hovedstaden med verdens bedste pubber

Din bytur kan nemt komme til at føles som en tur i en krigszone, hvis du vælger at prøve bartender Kinsey Johnsons ‘Plasma Shooter’, der indeholder 95% alkohol, og dermed slår alle de absint-shots du har indtaget i din levetid.

Hvis du ikke vil være helt bombet i morgen, kan du i stedet snuppe en ‘Nuclear Fusion’, der med 40% alkohol sikrer, at det kun er din lever, der bliver splittet til atomer.

Du behøver slet ikke at drukne dig selv i hård sprut. Du kan sagtens sippe et glas champagne, uden at blive kigget skævt til.

I tilfælde af at du er kedelig, og kun er på vandvognen, så bestil endelig et glas vand. Så får du nemlig en såkaldt ‘Water Park’.

LÆS OGSÅ: Dansk drinks-app tager unge med storm

LÆS OGSÅ: Danskerne har stemt: Denne drink er den VÆRSTE af alle

LÆS OGSÅ: Nu kan du få alkohol, der ikke giver dig tømmermænd

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx