Af - 10/02-16 12:31; Opdateret: 10/02-16 12:41

TV: Lille dreng forstår intet, da han møder sin fars tvillingTV: Lille dreng forstår intet, da han møder sin fars tvilling

Det giver søde og sjove reaktioner, når man får sin tvillingebror til at babysitte sin 16 måneder gamle søn. Det er en sød video optaget af en tvillingefamilie er godt eksempel på.

Se det sjove og forvirrende møde mellem en 16 måneder gammel baby og sin far - med tilhørende tvillingebror. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Stephen Ratpojanakul har en tvillingebror. Broren har en kone, der har en tvillingesøster. Den tvillingesøster er så gift med Stephen Ratpojanakul. Forvirret? Det var Stephen Ratpojanakuls søn, Reed, også, da han blev passet af sin farbror - og det kom der en sød video ud af.

Det skriver Buzzfeed.

Restaurant ansætter kun enæggede tvillinger
Restaurant ansætter kun enæggede tvillinger

Da Stephen Ratpojanakul kom tilbage for at hente sin søn, efter sønnike var blevet passet af tvillingebroren, blev mødet mellem de tre filmet. I videoen ser man, hvordan brødrene driller Reed ved skiftevis at holde ham.

For at gøre det hele endnu mere forvirrende tog de deres briller af og på. Reed er nemlig ikke vant til at se sin far med briller på.

Se den søde video øverst i artiklen.

Kan du gætte hvilken tvilling, der ryger?
Kan du gætte hvilken tvilling, der ryger?

Efter års ventetid: Nu går Team Tvillings drøm endelig i opfyldelse
Efter års ventetid: Nu går Team Tvillings drøm endelig i opfyldelse

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
LIGE NU: Politiet massivt til stede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx