Af Finn Bjørvig Hansen - 12/08-17 08:18

Nummerpladen vækker opsigt: 'Nogen ryster på hovedet - andre ler'Nummerpladen vækker opsigt: 'Nogen ryster på hovedet - andre ler'

At kalde sin nye bil et navn er en 9.000 norske kroner dyr spøg, og for Vegard Linge fra Bergen er det sket med hans sidste nye anskaffelse - el-bilen Tesla.

storybild

Vegard Linge har købt nummerpladen SNYLTER til sin Tesla Model X. (Billede: Privat)

Den har fået personlige nummerplader: SNYLTER, står der både foran og bag på bilen. Det skriver tv2.no.

- He, he, jeg måtte bare. Det er mest for sjov skyld. Vi, som kører el-biler, bliver jo netop kaldt det på grund af fordelene (i Norge slipper man bl.a. for registreringsafgiften) ved købet og brugen af disse biler.

- Jeg har altid interesseret mig for elektronik. Min første elbil var en Nissan Leaf, men efter jeg købte Tesla, har jeg holdt mig til det. Jeg har haft fire stykker - to Model S og to Model X. Og så har jeg reserveret en Model 3, fortæller han.

Den sidstnævnte er den første af Teslas biler, der virkelig bliver masseproduceret. Over en halv million kunder har allerede bestilt den.

Vegard har ikke haft det nye skilt ret længe, men han har allerede mærket, hvordan folk reagerer på det.

- Folk tager billeder af det, nogen ler, mens andre ryster på hovedet. En lidt blandet tilbagemelding, kan man sige. Jeg håber, at folk ser ironien og ikke lader sig irritere.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Børneværelse, bleer og VM-drømme:...
bt.dk
Hareides garanti: Denne hjemsendte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx