Af - 18/08-14 20:17

Dværg viser sin stødende hverdag med skjult kameraDværg viser sin stødende hverdag med skjult kamera

En ung mand med dværgvækst har delt en video, der viser, hvor stødende fremmede folk er i hans hverdag. Se videoen i bunden af artiklen.

storybild

Der bliver vendt mange hoveder på gaden, når Jonathan Novick går forbi. (Billede: Youtube)

- Folk tog billeder af mig i metroen og chikanerede mig op til et punkt, hvor jeg bare blev træt af det.

Sådan fortæller 22-årige Jonathan Novick i en video, han lagde op på Youtube for nyligt. Han er dværg, og for et år siden flyttede han til indre by i New York - en stor omvæltning for den unge mand, der voksede op på landet.

10-årig stjal bil: 'Jeg er dværg og har glemt mit kørekort'
10-årig stjal bil: 'Jeg er dværg og har glemt mit kørekort'

Med mange flere mennesker, end Jonathan var vant til, fulgte langt flere bemærkninger. Selv om han havde oplevet chikaneret før, begyndte det alligevel at tage overhånd i den amerikanske storby. Derfor besluttede han at vise omverdenen, hvordan det er at være dværg.

- Jeg ville stoppe med at fortælle folk, hvad jeg blev udsat for og i stedet vise det. Jeg ville vise alle, hvordan en dag i mit liv er, fortæller Jonathan Novick.

Så med et lille skjult kamera gemt i en knap, tog han en tur rundt i byen. Og det ser mildest talt ikke rart ud.

Flere tager billeder af Jonathan i ‘smug’, folk råber skældsord og kommentarer efter ham, og flere sammenligner ham med andre kendte dværge, som han slet ikke ligner.

Dværg-twerk og joints: Miley Cyrus forargede igen
Dværg-twerk og joints: Miley Cyrus forargede igen

Sådanne episoder er han forståeligt nok træt af, og han appellerer derfor til, at folk tænker sig om - og ikke mindst tænker på andre.

- Næste gang du ser en, der er anderledes end dig, så tænk på. hvordan deres dag mon er. Tænk på alle de ting, der er sket i deres liv op til det tidspunkt og tænk på deres dag - og hvilken del af deres dag, du gerne vil være, siger han.

Videoen er blevet set over 750.000 gange på ti dage. Du kan selv se den herunder. Selve turen rundt med skjult kamera starter efter lige knap fire minutter.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Det gik galt på scenen: Her er...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx