Af - 30/06-15 17:01

Alle raser over brutal baby-video: Bliver ikke fjernet alligevelAlle raser over brutal baby-video: Bliver ikke fjernet alligevel

Advarsel: Stærke billeder

Bildstrecke im Grossformat »

Det er muligt at forstå historien uden billederne - Advarsel: Stærke billeder.

En brutal video af en kvinde, der giver et spædbarn en særdeles hårdhændet håndtering bliver ikke taget ned af sociale medier på trods af kritik.

I begyndelsen af juni gik den voldsomme video viralt på Facebook, brugere meldte den talrige gange som stødende. Det sociale medie forsvarede videoen som 'baby yoga,' men det skabte endnu mere harme blandt brugerne.

Nu spreder den voldsomme video sig på Twitter, der umiddelbart heller ikke vil fjerne den. Det skriver Western Daily Press.

Det britiske NSPCC, der er en organisation, der kæmper imod børnemishandling giver det sociale medie på puklen for at lægge digital plads til den voldsomme video

- Samtidig med, at vi har dybe bekymringer om dette spædbarns ve og vel, der bliver behandling på den mest sygelige måde, så er vi også forfærdede over, at denne skrækkelige video stadig er i cirkulation adskillige uger efter, at den først er blevet opdaget, siger en talsperson fra organisationen.

TV: Brutal video der viser mænd surfe på hvalhaj får voldsom kritik
TV: Brutal video der viser mænd surfe på hvalhaj får voldsom kritik

- Det er absolut ingen undskyldning for, at de sociale medier tillader at den bliver vist, især efter, at den har vakt så meget vrede, kritik og afsky.

De britiske myndigheder har taget kontakt til højtstående ledere indenfor både Twitter og Facebook, men der sker ingenting.

Western Daily Mail har taget kontakt til Twitter, der tirsdag eftermiddag ikke er kommet med et svar.

Alle raser over brutal baby-video: Facebook nægter at fjerne den
Alle raser over brutal baby-video: Facebook nægter at fjerne den

Den voldsomme stump video stammer angiveligt fra Indonesien og viser en sludrende kvinde, der giver et skrigende spædbarn et brutalt bad. Imens kvinden er i gang med barnet filmer en tredje person hele miseren.

Imens skriger barnet, mens det bliver svunget rundt i sine lemmer. Hovedet vælter samtidig rundt.

Jessie J i ny ubehagelig opdatering: - Jeg er IKKE ok
Jessie J i ny ubehagelig opdatering: - Jeg er IKKE ok

Til slut i videoen bliver det skrigende barn helt tavst, og det har skabt en frygt blandt de rystede tilskuere på Facebook om, at barnet kan være blevet seriøst skadet af den ukærlige håndtering.

LÆS OGSÅ: Facebook har stor Messenger-nyhed på vej

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx