Af Webstud/AS - 21/09-17 11:20

Teenagedreng hyldes: Her afleverer han pung med 10.000 kroner iTeenagedreng hyldes: Her afleverer han pung med 10.000 kroner i

En teenager har fået adskillige positive kommentarer, efter han afleverede en propfuld pung tilbage til ejermanden.

storybild

Her ses det, hvordan teenageren Tyler viser pungen til overvågningskameraet, før han ligger den på dørmåtten.

En teenagedreng får massiv ros på Facebook, efter han leverede en pung med 10,000 kroner tilbage til den rette ejermand uden at snuppe en øre. Det skriver Mashable.

Amerikanske Melissa Vang delte et videoklip, der beviser hændelsen, på Facebook. Her ses det tydeligt, hvordan den unge mand vifter med pungen op mod overvågningskameraet, før han efterlader den på husets dørmåtte og smutter.

»Min mand tabte sin pung (med hundredvis af dollars og alle sine kreditkort) i vores indkørsel og denne gentleman samlede den op og efterlod den ved vores dørtrin«, skrev hun på Facebook.

Melissa var hjemme, da teenageren udførte den gode gerning, men hun ville ikke åbne døren for en fremmed.

»Det er sørgeligt, at jeg ikke stolede nok på ham til at åbne døren, når han bare gjorde en god gerning. Desværre er det den verden, vi i dag lever i. Vi hører så mange forfærdelige nyheder, og næsten ingen gode« siger hun.

Det lykkedes Melissa at finde frem til den unge mand, som havde uddelt reklamer for sin onkels firma, og han blev belønnet med knap 1000 kroner.

»Jeg tror, vi alle har brug for at blive mindet om, at der stadig er gode mennesker derude«, siger hun afslutningsvis om den gode gerning, der på Facebook har fået 2700 likes og er blevet delt over 600 gange.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DF om pædofili-sag: Det her kan vi...
bt.dk
Kvinde fyret fordi hun forsøgte at...
bt.dk
Teenageren Emma trodsede sine...
bt.dk
Eks-kæresten nægter at være far til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx