Af Peter Ølholm Hansson - 31/01-18 09:03; Opdateret: 31/01-18 09:13

Rørende billeder: Døende teenager gifter sig med sin barndomskæresteRørende billeder: Døende teenager gifter sig med sin barndomskæreste

Da den døende 19-årige amerikaner, Dustin Snyder, for nylig fik at vide, at han kun har få dage tilbage at leve i, havde han kun et sidste ønske tilbage: At gifte sig med pigen, der har støttet ham gennem alt.

storybild

Her ses Dustin Snyder, der lige har fået sit sidste ønske opfyldt. (Billede: Octavio Jones)

I halvandet år har Dustin Snyder fra Valrico i Florida kæmpet mod en sjælden form for kræft, der har efterladt lægerne magtesløse. De har fjernet den ene svulst efter den anden fra teenagerens krop, blot for at se nye opstå.

Det skriver flere amerikanske medier herunder Washington Post.

For et par uger siden stod det klart, at der ikke var mere at stille op mod den nådesløse kræftform, synovialt sarkom, der raserer ukontrolleret inde i Dustin Snyder. Resten af hans liv skal derfor hverken tælles i år eller måneder, men i dage.

Det fik den unge mand til at vende sig mod personen, der utrætteligt har stået ham bi: Kæresten, den 21-årige Sierra Siverio, som den 19-årige har været sammen med siden barndomsårene.

Han inviterende hende på middag, gav hende roser og spurgte, om hun ville være hans hustru.

»Jeg elsker hende. Hun har været der for mig i hele den her proces. Hun er kvinden, jeg vil bruge resten af mit liv med,« siger Dustin Snyder til Washington Post.De havde 'datet' allerede i mellemskolen, men de mistede kontakten, da Dustin Snyder blev flyttet til et andet skoledistrikt. Men for to år siden genså Sierra Siverio sin barndomskærlighed, der nu solgte burgere og milkshakes på en lokal 'diner'.

Sierra Siverio sagde heldigvis 'ja', da Snyder gik på knæ.

Pludselig skulle det gå stærkt

Det var i 2016, at Dustin Snyder dagen før sin 18 års-fødselsdag fik nyheden om, at han havde kræft i den ene lunge. Lægerne var senere nødt til at fjerne lungen helt og efter en masse kemo og strålebehandling, erklærede lægerne i januar 2017, at Dustin Snyder havde vundet over kræften.

Men det viste sig, at kampen kun lige var begyndt.

I august i fjor fandt lægerne tre knuder mere. Og det stod klart, at de ville blive ved med at komme.

For en måned siden kulminerede sygdommen med negativt fortegn. Både teenagerens mave og bækken var ramt af knuder. Og den 19-årige tabte sig mere og mere og følte sig skidt. Der var ikke mere at gøre.

Derfor skulle det gå stærkt, da det stod klart, at Sierra Siverio havde sagt ja til at lade sig smede sammen med Dustin Snyder. Men heldigvis stod folk klar til at støtte parret økonomisk. En GoFundMe-side blev oprettet af Snyders søster, og saldoen nåede hurtigt 40.000 dollar (239.000 kroner, red.) takket være donationer fra nær og fjern.

Søndag oprandt den store dag. Parret blev viet offentligt på et marked for landmænd ikke langt fra deres hjem. Dustin Snyder tilbringer sin sidste tid på et hospice, men en pumpe monteret til hans hjerte sørgede for, at der konstant strømmede smertestillende medicin ud i kroppen på ham.

(Billede: Octavio Jones)

»Jeg vil ikke stå her med nogen anden,« sagde Dustin Snyder til sin brud under vielsen ifølge tv-stationen WTSP.

Han i mørk jakke. Hun i hvid brudekjole.

»Sierra har givet mig styrken til at klare alt i mit liv, fortalte Dustin Snyder bagefter til samme tv-station, og han tilføjede til slut, at han vidste, at hun var kvinden i hans liv, da hun ikke veg fra hans side under hans allerførste operation.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

I denne uge er der fest på...
bt.dk
Efter hård kritik af...
bt.dk
Tricktyvene er gået digitalt: Køber...
bt.dk
Dansk læge: Populær myte om kvinders...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx