Af Sebastian Bjerring Jensen - 21/07-17 13:02

Utrolige før- og efterbilleder: 'Det her var sådan, jeg så ud i årevis'Utrolige før- og efterbilleder: 'Det her var sådan, jeg så ud i årevis'

50.000 Facebook-brugere har delt Melissa Lee Matos' opslag, hvor hun advarer folk mod at tage stoffer.

storybild

Og med til advarslen følger billeder, der nok afskrækker de fleste fra at røre stofferne.

I opslaget skriver Melissa Lee Matos, at hun har været stoffri i næsten et halvandet år, men at hun levede i et rent helvede, da hun var afhængig af heroin.

'Herunder kan du se nogle utroligt foruroligende billeder af mig, fra da jeg var afhængig. Det her var sådan, jeg så ud dagligt. I årevis. Det her er, hvad min mand måtte leve med. Det her er, hvad mine små piger måtte leve med. Det her er, hvad min familie og venner så, når jeg i sjældne tilfælde forlod huset. Jeg var SYG. Jeg var DØENDE. Jeg var så langt ud, at jeg troede, jeg aldrig kunne blive god igen. Jeg var så tabt, at jeg ikke kunne forestille mig et liv uden at tage stoffer. Jeg ville bare dø,' skriver hun i opslaget.

Næsten 50.000 har delt kvindens advarsel og rost hende for det mod, det kræver at vise sådan nogle billeder af sig selv.

Sådan her så Melissa ud, da hun for mere end et halvandet år siden var afhængig af heroin:

Sådan her ser Melissa ud i dag, hvor hun er stoffri:

I opslaget sender hun en bøn til dem, der er blevet fanget i stoffens onde edderkoppespind:

'Hvis du befinder dig i et aktivt stofmisbrug, er dette til dig. Kig på de her billeder. Det er billeder af en død kvinde. En junkie med så voldsom en vane, at hun spenderede dage og natter i koma på toiletgulvet. En pige, der brugte hver en mønt på stoffer og glemte, at hun havde børn, hun skulle fodre og tage sig af.

Hun fortsætter:

'Hvis du læser det her og går igennem den samme smerte, så beder jeg en bøn for, at du kommer ud. Jeg døde mere end én gang. Nu har jeg fundet livet. Jeg lover dig, der er HÅB,' skriver Melissa Lee Matos i det hjerteskærende opslag.

Næsten 15.000 mennesker har kommenteret Melissa Lee Matos' opslag, og størstedelen af dem sender rosende og støttende gloser afsted mod den tidligere stofmisbruger.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mor bakker op om udskældt rektor: Jeg...
bt.dk
Lille barns svar i skoleopgave går...
bt.dk
Kronprinsen dybt rørt af danskernes...
bt.dk
Dansk turistmål truet af lukning...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx