Af Bo Poulsen - 29/09-17 13:21

Hugh Hefners sidste ønske deler vandeneHugh Hefners sidste ønske deler vandene

Nogle synes, det er klamt.

storybild

Hugh Hefner omgav sig med smukke penge, da han levede, og han kommer til at dele sit sidste hvilested med 'den ultimative blondine'. (Billede: VALERY HACHE)

Tidlig torsdag morgen dansk tid blev det offentliggjort, at playboyen Hugh Hefner var gået bort i sit hjem i Los Angeles af naturlige årsager.

Og selv om det som sådan ikke er en nyhed, at han i 1992 købte nabokrypten til ikoniske Marilyn Monroe, så er der nogle, som er blevet forarget over den beslutning, nu hvor han er gået bort.

Hugh Hefner, der blev 91 år, købte krypten for 75.000 dollars svarende til 465.000 kroner i danske kroner i dag. Den gang sagde Hefner, at muligheden for at tilbringe evigheden ved siden af den blonde skønhed, som han kaldte for den ultimative blondine og i øvrigt var den første Playboy-forsidepige, var for god til at takke nej til.

Nogen synes, beslutningen er klam. Andre mener, at det er fedt. Det skriver BBC.
Forløbet op til den legendariske forside, der solgte 50.000 eksemplarer er imidlertid ikke specielt skøn. BBC skriver, at det i bogen 'Marilyn: Her Life in Her Own Words', fremgår, at billederne blev taget på et tidspunkt, hvor hun var i desperat pengemangel. Hun fik således kun 50 dollar for billederne. Billeder som Hefner købte fire år senere.

'Jeg modtog ikke nogen form for tak, fra dem der tjente millioner på et nøgenbillede af Marilyn. Jeg var endda selv nødt til at købe en kopi af bladet,' skrev hun.

Hugh Hefner skal begraves i Westwood Memorial Park i Los Angeles.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Smidt ud af OL! Ny doping-skandale...
bt.dk
FCK-anfører gjort til grin af...
bt.dk
Landsholdet skal finde nyt tøj: Dansk...
bt.dk
Øksemand fængslet: Grinede flere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx