Af - 03/04-16 23:09

Mand står til livstid bag tremmer for at stjæle slik for 200 kronerMand står til livstid bag tremmer for at stjæle slik for 200 kroner

Efter at have proppet lommerne fulde med slik til en værdi af 200 kroner, risikerer en 34-årig mand nu at blive dømt til livstid.

storybild

Jacobia Grimes på 34 år er arresteret i staten Louisiana, USA, for at stjæle slik for 200 kroner - nu står han måske til livstid.

Haps, lige en chokoladebar i inderlommen, et par slikkepinde i bukselommen og så lige livstid bag tremmer. Det er, hvad en 34-årig mand fra Louisiana, USA, risikerer, efter at have stjålet for nok sidste gang nogensinde.

Det skriver Metro.

Tyve på spil: Slap væk med noget helt uSÆDvanligt
Tyve på spil: Slap væk med noget helt uSÆDvanligt

Jacobia Grimes blev arresteret for at stjæle slik for lidt over 200 kroner. Det var ikke første gang, at han har stjålet noget, men femte gang - og dermed bliver han nu sigtet af statsanklageren for at være en ‘vaneforbryder’ efter deres standarter.

Inden for lovens rammer kan Jacobia Grimes nu risikere at ende i spjældet mellem alt fra 20 år til livstid. For sine tidligere tyverier, der er løbet op i den svimlende sum af 3000 kroner, har han allerede siddet inde i ni år.

Kreativt: Mand brød ind i designerbutik og smed Ægget på cyklen
Kreativt: Mand brød ind i designerbutik og smed Ægget på cyklen

Dommeren, der håndterer sagen, er ikke just fan af loven.

- Det her er slet ikke sjovt. 20 år for en, to, tre eller fire Snickers-barer?, lyder det, ifølge Metro, uforstående fra dommer Franz Zibilich under sagens forløb.

På trods af disse udtalelser, så giver Louisianas lov, ifølge Metro, ikke dommeren meget råderum, når han skal dømme den 34-årige vaneforbryder.


LÆS OGSÅ: Statsansatte fyret for brændetyveri

LÆS OGSÅ: Hjem-IS plages af overfald, røverier og chikane

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx