Af - 15/08-15 18:36; Opdateret: 15/08-15 21:31

Mandens tatovering af kæmpe-penis blev for meget for konenMandens tatovering af kæmpe-penis blev for meget for konen

34-årige Stuart Valentino fik i en brandert tegnet en kæmpepenis på sit venstre lår. Da alkoholtågen lettede, var det knap så sjovt. Sjovt var det heller ikke, da konen nogle måneder senere skred.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvad der virkede som en supergod idé i en ti-hestes brandert, viste sig for 34-årige Stuart Valentino at udvikle sig til en katastrofe.

Konen, 35-årige Samantha, syntes nemlig ikke, at den kæmpepenis, som Stuart havde fået tegnet på sit venstre lår - så den til alle tider stak ud under boxershortsne - var et hit.

Rihanna får sig en ny 'tuss' - denne gang en rigtig klassiker
Rihanna får sig en ny 'tuss' - denne gang en rigtig klassiker

- Min kone hader den. Og når jeg kigger tilbage, er jeg ikke overrasket over det. Det er virkelig det dummeste, jeg nogensinde har gjort, siger Stuart Valentino fra Southsea, Hampshire, til den britiske avis Mirror.

Udover at konen fandt den nye, tegnede penis useriøs, plat og barnlig, så forhindrede den samtidig Stuart i at gå med parrets datter til svømning, fordi den kunstneriske kalorius hele tiden ville titte ud under hans badebukser og med al sandsynlighed skræmme 'livet' af de andre børn.

- Vi diskuterede hele tiden, og vi fandt ud af, at den ville koste omkring 10.000 kroner at fjerne. Penge vi kunne have brugt på en ferie, siger Stuart.

Ægte kærlighed: Denne far hyldes for sin tatovering
Ægte kærlighed: Denne far hyldes for sin tatovering

Hudlæge advarer: Sådan kan solen ændre din tatovering
Hudlæge advarer: Sådan kan solen ændre din tatovering

Om penissen på låret var eneste årsag, eller om den blot var dråben, der fik bægeret til at flyde over, vides ikke, men for Samantha blev det hele i hvert fald for meget, og efter syv måneders ægteskab forlod hun Stuart. De to er nu skilt.

- (…) hun smed mig ud af huset. Og det fortjener jeg vel.

- Nu bliver jeg konstant mindet om, hvor dum jeg har været, hver gang jeg ser den kigge ud af mine boxershorts, lyder det ærgerligt fra Stuart.

Her er hemmeligheden bag denne populære tatovering
Her er hemmeligheden bag denne populære tatovering

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx