Af - 11/02-16 10:23

TV: Handicappet søn lyser op, når far tager ham på skateboardbaneTV: Handicappet søn lyser op, når far tager ham på skateboardbane

En far fik smilet frem hos sin handicappede søn, da han gav ham en sjov køretur i rullestol på en skateboardbane.

Hvem siger, at man ikke kan have det sjovt, bare fordi man sidder i rullestol? Den amerikanske dreng Atti, der er bevægelseshæmmet på grund af sygdommen cerebral parese, fik en tur, han sent glemmer, da hans far kørte ham rundt på en skateboardbane.

Ifølge Daily Mirror var Attis allerstørste ønske at prøve at stå på skateboard, så hans far besluttede sig for at komme så tæt på en virkelig skateboardtur som muligt ved at drøne rundt med sin søn på en skateboardbane.

Spastiker og iværksætter: Leander klarer 'det hele'
Spastiker og iværksætter: Leander klarer 'det hele'

Atti nød uden tvivl turen og kunne efterfølgende ikke holde sin glæde tilbage. Hans mor, Reese Dixon, der blogger om sønnens handicap, filmede og lagde efterfølgende den søde episode ud på nettet. Siden er der kommet et væld af positive tilbagemeldinger.

- Det gjorde en fantastisk forskel for ham at se, hvor mange mennesker der så videoen og heppede på ham. Han gik i seng med et stort smil på. Han krammede og kyssede mig hele aftenen, og jeg blev ved med at sige: "Se, hvor mange mennesker der tror på dig!", siger hun til Daily Mirror.

Vil sætte fokus på handicap med sexorgie
Vil sætte fokus på handicap med sexorgie

Du kan se videoen i toppen af artiklen.

LÆS OGSÅ: Rørende billede går verden rundt: Holder handicappet mand i hånden

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afrikaneres vilde VM-drøm: Vil bruge...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx