Af Maria Christine Madsen - 14/07-17 08:27

Kvinde ville tage lækker selfie foran rasende dyrt kunstværk: Øjeblikket går nu verden rundtKvinde ville tage lækker selfie foran rasende dyrt kunstværk: Øjeblikket går nu verden rundt

En kvindes forsøg på at tage en selfie i et kunstgalleri endte helt, helt galt.

Kvinde vælter kunstudstilling, da hun vil tage en selfie

Kvinden, der sammen med en veninde besøgte kunstgalleriet 'The 14th Factory' i den amerikanske by Los Angeles tidligere på måneden, valgte angiveligt på et tidspunkt at sætte sig ned foran nogle udstillingspiedestaler for at tage det, som menes at være en selfie foran kunstneren Simon Birchs udstilling 'Hypercaine', der bliver udgjort af 60 krone-formede skulpturer.

Det skriver flere amerikanske medier, blandt andet Mashable.

Men derfra gik det helt galt.

For kvinden mistede tilsyneladende balancen og væltede bagover - ind i udstillingspiedestalerne. Og som man ofte ser det ske på film, begyndte domino-effekten at træde i kraft. Én efter én væltede en hel række af piedestalerne, som fremviste krone-skulpturerne.

Det hele blev fanget af kunstgalleriets overvågningskamera, og klippet er siden blevet delt på LiveLeak.

Ifølge Mashable menes de skader, som kvinden forårsagede ved kunstudstillingen, at koste omkring 1,3 millioner kroner, og tre af Simon Birchs værker menes at være 'permanent skadet'.

På de sociale medier laver mange grin med den uheldige selfie-fotograf, mens andre mener, at kunstgalleriet selv bærer en del af skylden, da man ikke havde sikret udstillingen nok - for eksempel ved at sørge for, at piedestalerne sad ordentligt fast til gulvet.

Herunder kan du se nogle af de forskellige reaktioner:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lyntransfer: Eftertragtet...
bt.dk
Tragedie: Ung mand død i ulykke på...
bt.dk
Frygtelig virus, man ikke kan...
bt.dk
Kender du det? 'Der er folk på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx