Af Webstud/AS - 01/10-17 09:11

Hjerteskærende årsag: Derfor tiggede 22-årig hjemløs om at komme fængselHjerteskærende årsag: Derfor tiggede 22-årig hjemløs om at komme fængsel

En ung, hjemløs mand tiggede dommeren i hans sag om at blive fængslet.

storybild

Her ses den snart 23-årige Bradley Grimes.

En hjemløs mand mødte op i retten og tiggede om at blive fængslet, så 'han kunne tilbringe sin fødselsdag et varmt sted'. Det skriver Mirror.

Som syv-årig blev Bradley Grimes anbragt i en plejefamilie, og senere fandt læger ud af, at han led af autisme og havde en hjernesvulst, der skyldtes mange års forsømmelse.

Bradley har i det seneste halve år sovet i butiksindgange Middlesbroughs centrum, men på mandag fylder han 23 år, så han besluttede at gøre alt for at kunne sove trygt på sin fødselsdag.

»Han har en meget trist sag, men der er ingen let løsning. I det mindste kan han vågne et varmt sted på sin fødselsdag og få mad«, fortalte den unge mands socialrådgiver.

Den hjemløse mand får sandsynligvis sit ønske om at komme i fængsel opfyldt, da han i retten indrømmede, at han havde brudt en betinget dom for såkaldt 'anti-social opførsel'. Dermed aktiverede han den ellers betingede straf.

Dommeren sagde i retten, at han nu ville tage personlig interesse i Bradleys fremtid.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Derfor har du købt blomster i dag...
bt.dk
Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Stålsat Michael Laudrup: 'Jeg ønsker...
bt.dk
Syv-årig dreng faldt gennem isen: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx