Af - 08/03-16 11:32

Brandmænd suspenderet efter at have reddet en babys livBrandmænd suspenderet efter at have reddet en babys liv

To frivillige brandmænd er blevet suspenderet efter at have transporteret en baby på vej til hospitalet i deres brandbil. En handling, der endte med at redde babyens liv.

storybild

To brandmænd fra Falmouth brandstation i Fredericksburg, USA, er blevet suspenderet for at køre en syg baby på hospitalet. (Billede: Google)

På trods af at de rent faktisk reddede en babys liv, så er to frivillige brandmænd i Fredericksburg, USA, blevet suspenderet efter at have transporteret babyen i deres brandbil.

Det skriver Metro.

James Kelley og Virgil Bloom var de første, der reagerede på et nødopkald fra nogle forældre til en baby, der fik et hjerteanfald. De kom frem til en helt slap baby, der med nød stadig trak vejret, og da den nærmeste ambulance var 10-15 minutter væk, tog de en hurtig beslutning og kørte afsted med den lille pige.

Brandmænd skal redde ofre for hjertestop
Brandmænd skal redde ofre for hjertestop

Brandbilen er ikke godkendt til at fungere som syge transport, så de to brandmænd blev derfor suspenderet for at transportere babyen til hospitalet - selvom det reddede hendes liv. Noget, som forældrene står uforstående over for.

- Min kone og jeg har det virkelig dårligt over, hvad der er sket med de her to brandmænd. De havde jo bare de bedste interesser for vores datters helbred, siger pigens far, Brian Nunamaker, ifølge Metro, til Fox 5 DC.

København får sine første super-brandmænd
København får sine første super-brandmænd

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Politiet i påske-razzia: Særligt...
bt.dk
Babylykke: Kendt TV 2-korrespondent...
bt.dk
Panik på Wall Street - kurserne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx