Af - 20/06-15 20:35

3-årigs barnedåb ødelagt af små 'bamsevaginaer'3-årigs barnedåb ødelagt af små 'bamsevaginaer'

En engelsk kvinde var ikke videre begejstret for en kage, hun havde bestilt til sin datters barnedåb.

Bildstrecke im Grossformat »

Et bageri i den engelske by Bolton er kommet i heftig modvind, efter at en kvinde bestilte en kage til sin datters dåb. På kagen var der to marcipanbamser, og dem var Sharon Green bestemt ikke tilfreds med.

LÆS OGSÅ: Tynd Cover-model skaber vrede på Facebook

Efter at have åbnet kagen, der kostede over 600 kroner, og bemærket en lille detalje, ringede hun til bageriet og ville have pengene tilbage. På bamserne var der nemlig små streger, der lignede kvindelige kønsdele, og det passede ikke Sharon Green. Hun fandt det ekstremt upassende til sin 3-årige datters barnedåb.

Detaljen skulle forestille en syning i bamsen, men det var gæsterne til festen heller ikke enige i:

- Det er ikke bare mig, der tænkte det her. Det var et taleemne til barnedåben - alle kommenterede det!, lyder det fra moren til The Bolton News.

LÆS OGSÅ: Kasper købte en risret og en kage – Pris: 4 millioner kroner

Gæsterne besluttede sig for ikke at spise kagen, så de kunne levere den tilbage til butikken og få pengene retur. Men den gik ikke.

En talsmand for bageriet fortalte, at det var en syning, som havde været på deres bamsepynt i over tredive år, og at ingen før havde beklaget sig. Samtidig fortalte de, at de endda havde tilbudt at putte blomster på kagen for at skjule 'vaginaerne'.

LÆS OGSÅ: Galleri: Sur ægtemand saver ALT i stykker

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx