Af - 14/03-17 12:15

Usædvanligt lovforslag: - Giv mænd en bøde for at onanereUsædvanligt lovforslag: - Giv mænd en bøde for at onanere

Hvis mænd onanerer andre steder end på et hospital eller en klinik, skal de have en bøde. Sådan lyder nyt forslag fra amerikansk politiker.

Bildstrecke im Grossformat »

En politiker fra Texas har fremsat et noget usædvanligt lovforslag, der skal give mænd en bøde på 100 dollars, svarende til cirka 700 danske kroner, for at onanere, medmindre de har fået tilladelse til at gøre det på enten en klinik eller et hospital. Dermed vil det også være ulovligt for mænd at onanere derhjemme.

Det er demokrat og medlem af Repræsentanternes Hus i Texas Jessica Farrar, der står bag det såkaldte lovforslag 'Man's Right To Know Act', der ifølge hende skal sætte fokus på Texas' strenge abortlovgivning. Det skriver britiske The Independent.

Hendes usædvanlige lovforslag, der forbyder mænd at onanere, har et enkelt formål, siger hun - at beskytte alle ufødte børn overalt, så sædceller ikke 'går til spilde'.

Jessica Farrar forklarer ifølge The Independent, at hun godt er klar over, at forslaget aldrig vil blive lov, men hun argumenterer for, at det ikke er mere ekstremt end de mange begrænsninger, som kvinder fra Texas er påvirkede af - specielt når de skal vælge om de vil have abort eller ej.

Hun håber på, at det usædvanlige lovforslag derfor vil få folk til at stoppe op og tænke over, hvordan kvinders rettigheder undermineres på grund af de strenge abortregler Texas har.

Foto: Facebook

Foto: Scanpix

LÆS OGSÅ: EU-lande går til modangreb på Trumps abortmodstand

LÆS OGSÅ: Kvinden bag USA's historiske abortsag er død

LÆS OGSÅ: Regeringen samler lande imod Trumps abortlov

LÆS OGSÅ: Trumps vicepræsident talte ved march mod abort

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Skandale: Fodboldspiller tiltalt for...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Politiet vil i kontakt med folk, der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx