Af Christian Hansen - 29/08-17 22:16; Opdateret: 29/08-17 22:31

Melania Trumps skovalg til orkan-besøg vækker forargelse: Men her er sandheden om billederne, der bliver delt igen og igenMelania Trumps skovalg til orkan-besøg vækker forargelse: Men her er sandheden om billederne, der bliver delt igen og igen

Billeder af den amerikanske præsidentfrue Melania Trump på vej om bord på helikopteren 'Marine One' for sammen med sin mand, præsident Donald Trump, at besøge orkan-ramte områder i Texas har vakt stor vrede og forargelse på sociale medier.

storybild

Melania Trump forlod Det Hvide Hus i høje stiletter. (Billede: MICHAEL REYNOLDS)

Det skyldes Melania Trumps valg af sko. Men kritikerne af den 47-årige førstedame har øjensynligt faret til tastaturet lidt for hurtigt.

Præsidentparret ankom tirsdag til Texas for at danne sig et indtryk af ødelæggelserne i katastrofeområdet efter orkanen Harvey, der fredag aften lokal tid gik i land på USA's sydkyst som en kategori fire orkan.

Siden har uvejret forårsaget massive oversvømmelser i sådan et omfang, at den bliver sammenlignet med orkanen Katrina, der anses for at være den dyreste naturkatastrofe i USA's historie.

Melania Trump blev fotograferet i stiletter med særdeles høje hæle, da hun forlod Det Hvide Hus for at rejse til Texas. Og så snart billederne af den moderigtigt klædte førstedame ramte sociale medier, fulgte en heftig kritik med.

»Melania har høje hæle på til Harveys helvedszobe. Fuldstændig ude af trit med virkeligheden,« skriver en eksempelvis på Twitter.

»Melania Trump har fire tommer høje hæle og solbriller på i Houston. Lad det lige trænge ind,« skriver en anden.

Også medier som 'The Mirror,' der har kaldt Melanias stiletter 'upassende' og 'Daily Beast,' der drillende skrev, at de høje hæle nok var gjort vandtætte, bragte således kritiske kommentarer.


Men de hundredvis af kritiske reaktioner på førstedamens stiletter viser sig nu at være skudt ved siden af.

For på nye billeder, hvor præsidentparret ses forlade 'Marine One,' ses det tydeligt, at Melania Trump har skiftet fodtøj under flyvningen fra Washington. Således har hun fundet nogle mere praktiske kondisko frem til besigtigelsen af skaderne i Texas.

Melania Trumps kommunikationschef har i en udtalelse til CNN kommenteret de kritiske røster fra den del af pressen, der for hurtigt antog at Melania Trump ville gå rundt i det orkan-ramte Texas iført stiletter.

»Det er sørgeligt, at vi har en igangværende naturkatastrofe i Texas, og folk bekymrer sig om hendes sko,« lyder det.

Kongressen i Washington ventes at godkende en betydelig økonomisk hjælpepakke til de tusindvis af mennesker, der har fået beskadiget deres bolig eller andet af oversvømmelser og vindstød.

Men Kongressen kan ikke vedtage en hjælpepakke, før præsident Donald Trump har fremsat et konkret forslag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx