Af - 11/02-16 15:22

Kærlighed ved første snap: Gabrielle fandt sin mand på SnapchatKærlighed ved første snap: Gabrielle fandt sin mand på Snapchat

Kærlighed kender ingen grænser.

Bildstrecke im Grossformat »

Her kan du se nogle af de snaps, som fik Gabrielle og Nathan til at falde for hinanden på Snapchat. Der er også en del billeder fra deres bryllup

En 20-årig kvinde fra USA og en 18-årig britisk mand fandt hinanden på Snapchat, hvor de sendte hinanden kærlige beskeder.

I dag er det blevet gift i det, som flere engelske medier kalder det første ægtepar, der har haft deres første møde på det sociale medie Snapchat.

Det skriver The Tab.

Den romantiske historie begynder i efteråret 2014, hvor humorsiden Tickld forsøger at få et bedre sammenhold imellem sine brugere. Derfor var der en del, der lagde deres snapnavn op sammen med en kort besked.

TV: Kylie Jenner laver GENIAL spillefilm på Snapchat
TV: Kylie Jenner laver GENIAL spillefilm på Snapchat

Den i dag 20-årige Gabrielle, der til dagligt bager kager i Port Orchard på den amerikanske vestkyst, tog chancen og sendte en snap til den mindst skumle af de mænd, der havde delt deres snapnavn. Valget faldt på Nathan, og det skulle vise sig at være heldigt.

Hun sendte en simpel besked klokken 23 om aftenen, hvilket var klokken 07 i Storbritannien, hvor Nathan bor. De to knipsede billeder hele Gabrielles nat igennem, og derfra tog det for alvor fart. Turtelduerne lod sig ikke blot nøje med Snapchat, men begyndte også at bruge videoopkald på Skype.

Efter otte måneder faldt britiske Nathan på knæ over webcam for den kvinde, han endnu aldrig havde mødt i virkeligheden. Hun sagde sagde 'ja,' og han sendte hende en diamantring efterfølgende med posten, som hun bar til jul.

- Teknisk set, så friede jeg to gange. En gang over Skype og en gang otte måneder senere, da vi mødtes første gang, fortæller den 18-årige Nathan Treweek til Sun.

De to mødtes blot en enkelt gang inden de blev gift foran Gabrielles afdødes bedstemors hus i september 2015. Alligevel mener den 20-årige nyslåede brud, at det er en force, at det unge par ikke har brugt så meget tid sammen.

Snapchat sluger din data: Dette simple trick redder dig
Snapchat sluger din data: Dette simple trick redder dig

- Jeg tror, at være adskilt igennem så lang tid lægger et stærkt fundament i vores forhold, der er baseret udelukkende på lysten til at være at være sammen, og ikke bare være sammen med nogen, siger hun og forsætter:

- Det har knyttet os tæt sammen, og det har gjort tingene meget lettere, da vi udelukkende stoler på hinanden følelsesmæssigt og kan bygge videre på det.

Sådan kan du se dine gamle, forsvundne 'Snap-stories'
Sådan kan du se dine gamle, forsvundne 'Snap-stories'

Det var dog enkelte overraskelser, da parret endelig mødte hinanden. Nathan opdagede nemlig, hvor lav hans udkårne var, også selv om han havde fået at vide, hvor lav Gabrielle var.

- Jeg havde godt nok fået at vide, at hun var omkring 160, men det kom stadig bag på mig, fortæller Nathan.

GALLERI: 10 helt geniale sms'er
GALLERI: 10 helt geniale sms'er

Nu bor parret sammen i USA.


LÆS OGSÅ: GALLERI: Kan du genkende stjernerne efter de har været igennem Snapchat-filter?

LÆS OGSÅ: TV: 10 helt vanvittige scorereplikker fra Tinder

LÆS OGSÅ: Rygte: To nye, vilde opdateringer til Snapchat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx