Af - 05/08-16 22:00

Obamas datter har et helt normalt sommerferie-job - Og så alligevel ikke heltObamas datter har et helt normalt sommerferie-job - Og så alligevel ikke helt

Langer take-away over disken, mens seks agenter passer på hende.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kan godt være, hun er vokset op med at leve det søde liv i det Hvide Hus. Men det har ikke forhindret USA's præsident Barack Obamas yngste datter, Sasha Obama, i at få sig et ganske normalt sommerferie-job ligesom mange andre af hendes jævnaldrende.

Obamas datter tager sig et fjumreår
Obamas datter tager sig et fjumreår

Ifølge avisen Boston Herald arbejder den 15-årige præsident-datter på en skaldyrs-restaurant, der hedder Nancy's, på øen Martha's Vineyard ud for delstaten Massachusetts' kyst.

Obamas halvbror chokerer: Jeg vil stemme på Trump
Obamas halvbror chokerer: Jeg vil stemme på Trump

Avisen skriver, at Sasha Obama har arbejdet tidlige vagter ved restaurantens take-away vindue. Selvom der er tale om et typisk sommerferiejob, er der dog særligt én ting, der skiller sig markant ud, når Obamas 15-årige datter møder ind på sine vagter.

Sasha Obama har således følge af intet mindre end seks Secret Service-agenter, som passer på hende, skriver Boston Herald.

Obama: Kampen mod IS bliver ved - sammen med Rusland
Obama: Kampen mod IS bliver ved - sammen med Rusland

Familien Obama skulle ifølge avisen være gode venner med ejeren af Nancy's, da de flere gange har spist på restauranten i forbindelse med, at de ofte har holdt sommerferie på øen.

LÆS OGSÅ: Præsident Obama barberer straffen for 214 narkodømte

LÆS OGSÅ: Trump svarer igen på angreb fra Obama

LÆS OGSÅ: Obama kan ikke se hackingsag ødelægge forhold til Rusland

LÆS OGSÅ: Præsident Obama lovpriser Hillary Clinton på konvent

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx