Af - 21/07-16 16:06

Saras geniale sommertip bliver flittigt delt på nettet: \Saras geniale sommertip bliver flittigt delt på nettet: "Folk er taknemmelige"

Gode råd er dyre, når hvepsene sværmer om én midt i aftensmaden. Men Sara Haaks råd til at aflede hvepsenes opmærksomhed var ganske gratis, og det gik viralt på Facebook.

Bildstrecke im Grossformat »

Her er svenske Sara Haaks råd.

Myg, myre og hvepse. Om sommeren vrimler det med insekter, og det kan være rigtig svært at slippe af med de udbudene gæster. Det vidner den begejstring, der har været for svenske Sara Haaks opslag, i hvert fald om.

På Facebook har hun tippet sine venner om, hvordan man let får distraheret hvepsene, og hendes tip er blevet delt mere end 4.000 gange. Det skriver svenske Metro.

Nu er det tid til at fjerne havens hvepsebo
Nu er det tid til at fjerne havens hvepsebo

27-årige Sara Haak har en datter, der er ekstremt bange for hvepse. Når de kommer for tæt på, går datteren i panik og slår ud med armene.

- Og så bliver hvepsene kun mere aggressive, fortæller Sara Haak til svenske Metro.

Derfor har hun nu luret, hvordan man afleder hvepsenes opmærksomhed.

- Jeg tager en bradepande, putter sølvpapir omkring den, hælder kaffenpulver i og tænder op under kaffen, så det begynder at ryge. Derefter vil hvepsene ikke være omkring dig, lyder rådet fra Sara Haak.

Derfor skal du ikke campere ved vandet denne sommer
Derfor skal du ikke campere ved vandet denne sommer

Selvom hun forsikrer, at hendes råd er effektivt, havde hun aldrig drømt om, at hendes Facebook-opslag ville blive delt i så stor grad.

- Der var en vild interesse for det, så det blev delt over 4.000 gange på en uge. Folk har kontaktet mig og takket mig for tippet, fordi det virker så godt, siger Sara Haak til Metro.

Sådan undgår du at blive myggeføde i varmen
Sådan undgår du at blive myggeføde i varmen

LÆS OGSÅ: Droner skal tæppebombe utøj med dette dyr

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx