Af - 27/06-16 22:33; Opdateret: 28/06-16 09:31

18-årige Danielle blev fyret på sms efter hun fik et allergisk anfald18-årige Danielle blev fyret på sms efter hun fik et allergisk anfald

Virksomheden har efterfølgende undskyldt for deres opførsel.

storybild

Danielle blev fyret fra sit job efter hun havde fået en allergisk reaktion, der nær havde kostet hende livet. Billede: Facebook

Danielle Duperreault fortalte tirsdag på Facebook, hvordan hun blev fyret fra sit job hos tøjfirmaet Urban Planet, efter hun havde fået en allergisk reaktion, der nær kostede hende livet.

Den 18-årige pige fra Saskatoon i Canada var på arbejde, da hun kom til at spise peberfrugt, som hun viste sig at være meget allergisk over for.

28-årige Tanja fik voldsom reaktion: Det her er slem allergi
28-årige Tanja fik voldsom reaktion: Det her er slem allergi

Allergien udviklede sig så voldsomt, at Danielle knap kunne trække vejret og til sidst måtte blive kørt på hospitalet af kollegaer i arbejdstiden.

- Min hals havde næsten lukket sig fuldstændigt, og jeg var lige ved at besvime på grund af mangel på ilt, skriver hun på Facebook, til et billede hvor hun desuden har delt et billede af en sms-besked.

For ikke nok med, at butikschefen, der var til stede, da Danielle fik anfaldet, ikke havde i sinde at hjælpe hende, modtog hun efterfølgende en besked fra hendes chef, hvori der stod, at hun ikke skulle komme længere.

Jeg gav dine vagter væk i denne uge og desværre vil jeg ikke lægge nogen vagtplan for dig længere . Vi vil sende din sidste løn til dig. Pas på dig selv. Vi ønsker dig alt det bedste, står der i beskeden, som Danielle har lagt op på Facebook.

Du kan se sms'en som Danielle fik fra sin chef herunder.

Denne allergi kan du selv forebygge
Denne allergi kan du selv forebygge

Danielles kollegaer, der var på arbejde samme dag, og som kørte hende på hospitalet, modtog også en fyre-sms.

Unge tror fejlagtigt, de vælger parfumefri produkter
Unge tror fejlagtigt, de vælger parfumefri produkter

Efter at Danielle delte sin historie på Facebook har Urban Planet været ude at undskylde episoden, og vil nu betale for hendes løn, indtil hun finder et nyt job. Det fortæller hun til det canadiske nyhedsmedie CBC.

- Vi tager sundhed og trivsel for alle vores medarbejdere meget alvorligt. Vi har rakt ud til Ms. Duperreault og vi beder om alles tålmodighed, mens vi arbejder os gennem denne situation, lyder det fra en talsperson fra Urban Planet.

Men det er ikke kun pengene, som interesserer Danielle. Det er sikkerheden for allergikere som hende selv, skriver hun på Facebook.

Jeg er overbevist om, at der altid burde være en allergisprøjte tilgængelig i alle butikker. Hvem ved, om en kunde pludselig har brug for en i en nødsituation, eller nogen, der ikke ved, at de har allergi, og ejer ikke en allergisprøjte..... Man burde træne folk i, hvordan man administrerer en sprøjte, og hvordan man håndterer en situation, som den jeg har været ude for samt eftervirkningerne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx