Af - 12/05-15 17:39

Advarsel til gifte mænd: De her kvinder vil i seng med jerAdvarsel til gifte mænd: De her kvinder vil i seng med jer

Normalt er det efterlysninger af hunde og katte, der bliver omdelt eller hængt op i lygtepælen. Denne gang var det advarsler mod utro kvinder.

storybild

(Billede: Reddit/Imgur)

Der er ingen grænser for, hvad man kan finde på, når utroskab skal hævnes. Lige fra at putte flere tusinde kroners Apple-grej i badekarret til kvinden, der tog sin kærestes to sidespring med ud for at hente ham i lufthavnen.

Fælles for de to eksempler er, at de er utro mænd, der skal hævnes. Nu er der dukket to forskellige billeder op på Reddit, hvor kvinder, der har dyrket sex med gifte mænd, bliver hængt ud - og hængt op.

De to billeder forestiller nemlig plakater, som er blevet hængt op eller omdelt, så alle i nabolaget stort set ikke har kunnet undgå at se, hvem det er, der er så glade for gifte mænd.

Danmark i top 3 over utro lande i verden
Danmark i top 3 over utro lande i verden

Den ene, som du kan se øverst, er lavet ligesom en efterlysning af en hund. og så er kvindens "kendetegn" nævnt sammen med flere billeder af hende, som så er blevet sløret, inden de blev udstillet på internettet.

Der står, at hun "kan lide alkohol, stoffer og sex med gifte mænd", og at hun sidste gang blev set i færd med at have sex med hendes venindes mand.

Ifølge brugeren, der har lagt billedet op på Reddit, så har plakaterne hængt rundt omkring i bydelen Shoreditch i London. Grunden til, at han lagde det op, var, fordi han havde set et lignende opslag samme dag.

LISTE: Folk med disse job er mest utro
LISTE: Folk med disse job er mest utro

Der havde en anden Reddit-bruger delt et billede af en plakat, som var havnet under hans vinduesvisker, mens han havde været inde at handle. Den var dog ikke målrettet efter ham, for alle andre biler havde også fået et eksemplar.

Her kan man så læse om en kvinde, der "ikke tager nej som et svar" og som "bruger hendes arbejde som sin seksuelle legeplads". Personen bag plakaten advarer på det kraftigste mod hende, fordi hun vil gøre hvad som helst, og fordi hun ikke har nogen moral.

(Foto: Reddit/Imgur)

Disse partnere er de mest utro
Disse partnere er de mest utro

De to billeder, der har lagt på Reddit og Imgur siden fredag, er blevet set mere end 1,2 millioner gange tilsammen, og de har kastet mere end 1.000 kommentarer af sig.

h/t: Metro UK

LÆS OGSÅ: Utroskabsfælde: Mands penis blev låst fast i utro kvinde

LÆS OGSÅ: TV: Sådan straffer hun sin utro kæreste

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
'Diverse mænd har skrevet til mig, at...
bt.dk
I dag kan en ny børne-dille begynde:...
bt.dk
Kim Walls danske kæreste: Hun var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx