Af - 10/08-14 17:40; Opdateret: 10/08-14 18:00

9-årig vinder slåskamp mod alligator - se hvor sej han er dagen derpå9-årig vinder slåskamp mod alligator - se hvor sej han er dagen derpå

En 9 år gammel dreng slap forleden helskindet fra et møde med en næsten 200 kilo tung alligator. Han fortæller her om det, som om intet var hændt.

James Barney Jr. fortæller om sit møde med en næsten 200 kilo tung alligator. Og han er lige nøjagtig så sej som man kan tillade sig at være efter at have vundet sådan en kamp.

9-årige James Barney Jr. fra Florida ser rimeligt selvtilfreds ud, som han ligger der i sin hospitalsseng indsvøbt i en Spiderman-dyne med den ene arm bag hovedet. Og det har han også grund til at være. Han er nemlig netop sluppet levende fra en duel med en 182 kilo tung alligator.

Det beretter lokalmediet Orlando Sentinel.

James var ude og cykle en tur, da han besluttede sig for at tage en svømmetur i et ellers aflukket område i Lake Tohopekaliga i Florida. Det var her, den store alligator angreb drengen bagfra.

- Jeg reagerede omgående og slog den et par gange. Så gav den slip en smule, og så havde jeg kræfter nok til at åbne dens kæbe lidt, fortæller James Barney Jr. på et pressemøde fra Arnold Palmer Hospital i Orlando dagen efter mødet med det livsfarlige dyr.

Herefter lykkedes det drengen at slippe væk, og et par forbipasserende mennesker hjalp ham i sikkerhed. Og på utrolig vis slap han med overfladiske skrammer.

- Alligatoren bed ham adskillige gange, og det ser ud til, at den prøvede at få et fast greb i ham. Den fik fat i hans ben, hans ryg og hans mave. Han har omkring 30 forskellige bidemærker af varierende grad, fortæller Dr. Ross Morgan, der har stået for behandlingen på hospitalet.

En enkelt tand sad fast i James’ krop, og den har han beholdt som ‘souvenir’. Han har tænkt sig at få den sat i en halskæde, siger han.

Og til spørgsmålet om han har tænkt sig at bade i den sø igen falder svaret prompte:

- Negativ.

Se i videoen i toppen af artiklen, hvordan den kække James Barney Jr. fortæller om den gruopvækkende episode, som om intet var hændt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Nåede at se sit livsværk smuldre: Nu...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx