Af Jeppe Pedersen - 29/01-18 12:17

Alle gæsterne spiser og hygger sig - lige indtil en vred flok braser ind og råber Alle gæsterne spiser og hygger sig - lige indtil en vred flok braser ind og råber

De var IKKE inviteret

Sådan udbener man en lammebov

I videoen ovenover kan du se, hvordan man tilbereder lam. (Hvis du bliver kød-sulten af artiklen).

En gruppe vrede veganere stormede lørdag en steak-restaurant i den australske byMelbourne. Mere end 30 aktivister råbte ad kunderne med en megafon med diverse slagsange om, hvor skidt kød er.

Det bizarre optrin fra Restaurant Rare blev filmet, og hurtigt lå det på Facebook.

Organisationen Melbourne Cow Save Animal Liberation Army, som deltog i demonstrationen, har selv lagt videoen på deres Facebook-side. Den kan du se herunder:

'For at ændre vores samfund bliver vi nødt til at udfordre vores grundlæggende overbevisninger og tvinge folk til at vælge side - undertrykkelse eller retfærdighed, ondskab eller medfølelse. Der findes ingen ordentlig måde at dræbe et dyr, der ikke selv vil dø,' skriver aktivistgruppen til videoen på Facebook-siden.

Umulige at diskutere med

Ejeren af Rare Steakhouse, Arryanne McIntosh, fortæller til News.com.au, at det var umuligt at kommunikere med aktivisterne.

»Vi prøvede at tale med dem, men de var meget nærgående og råbte én i hovedet. Det var meget ødelæggende for den oplevelse, vores kunder havde betalt for,« fortæller Arryanne McIntosh til News.com.au.

Ejeren ringede hurtigt til politiet, der fortæller til mediet, at demonstranterne forlod restauranten, da politiet bad dem om at gøre det. Derfor var der ingen, der blev anholdt.

Blandede reaktioner

Videoen i aktivistgruppen har fået over 1.700 kommentarer.

Facebook-brugeren Amber Marie, der selv er veganer, skriver, at det er den bedste måde til at få ikke-veganere til at hade veganere.

Men Katrina Larsen skriver, at man må lære om, hvordan kødet er endt på ens tallerken, hvis man gerne vil spise det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx