Af - 22/04-15 22:28

Kvinde tog grusom Apple-hævn, da kæresten var utroKvinde tog grusom Apple-hævn, da kæresten var utro

Det er næsten utroligt, at der kan være så mange Apple-produkter i et badekar.

storybild

(Billede: Twitter/@foolishnessfly2)

Hvis man er en rigtig Apple-fan, er det her måske det værste, der kan ske. Men når man har været utro, er man på den anden side også selv ude om det.

For da en japansk kvinde fandt ud af, at kæresten ikke kunne holde fingrene fra andre piger, valgte hun at lade hævnen gå ud over både ham og alle hans gadgets.

Hun fyldte badekarret med vand, og så gik hun ellers i gang med at drukne alverdens teknologiske dimser, langt de fleste med et æble-logo på bagsiden. Efterfølgende er billeder af de druknede Apple-produkter blevet lagt på Twitter, og de er nu gået viralt, skriver Daily Mail.

TV: Sikkerhedsvagt afslører i al hemmelighed skjulte talenter
TV: Sikkerhedsvagt afslører i al hemmelighed skjulte talenter

Det er den utro kæreste selv, der har lagt dem op på det sociale medie fra sin konto @foolishnessfly2. Han har fået tilsendt billederne af kvinden, muligvis på den eneste tørre gadget, han har haft tilbage.

Og her har han altså kunnet se, hvordan iPads, iPhones og resten af hans ret imponerende samling af produkter måtte lade livet. Det ene billede er endda dedikeret udelukkende til hans dyrebare iMac.

Prisen på sådan en starter ved 8.499 kroner i det danske Apple Store, men den er altså kun en lille del af den værdi, som alle de druknede produkter har.

Krig og rædsel er kommet på Snapchat
Krig og rædsel er kommet på Snapchat

Lærestregen er blevet retweetet mere end 16.800 gange og den har fået en del kommetarer med på vejen. Enkelte føler med den Apple-glade kæreste, men størstedelen synes, at kvindens hævn var helt i orden.

- Den bedste hævn, skriver en Twitter-bruger og en anden følger op:

- Det her får dig til at tænke en ekstra gang, inden du vælger at være utro.


LÆS OGSÅ: Ingen ville komme til 10-årigs fødselsdag - men så fik mor en god idé

LÆS OGSÅ: Siri på dansk: Har du talt med din telefon i dag?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx