Af - 23/07-16 10:29

Ups: Vejrvært havde glemt én ting, inden han gik på skærmenUps: Vejrvært havde glemt én ting, inden han gik på skærmen

Kan du se, hvad det er?

Kan du se, hvorfor svenskerne 'skratter' over dette billede?

En svensk vejrvært er blevet særdeles populær på internettet, men ikke på grund af lovning af høje varmegrader og lunt badevand.

Det skriver svenske Aftonbladet.

Selvom der blevet lovet fint sommervejr, så var hovedattraktionen til vejrudsendelsen på svenske SVT alligevel, at Tivoli var åben for vejrværten Joel Mellin, da han tirsdag ved 18-tiden gav sine prognoser for sommervejret.

Værten havde nemlig glemt at få lukket lynlåsen i sine bukser, og det sprang i øjnene på mange seere, der åbenbart holder temmelig godt øje med netop den region af den svenske vejrprofets krop.

TV-værter får grineflip over skypumpe
TV-værter får grineflip over skypumpe

- Jeg tænkte bare 'ups,' det var da faktisk lidt sjovt, siger vejrmanden til Aftonbladet.

Meteorologen blev opmærksom på det, da han gik af skærmen, og fik det igen bekræftet, da han blev ringet op af nogle, der lige ville gøre ham opmærksom på det lille garderobe-ups.

Årsagen var, at vejrmanden tidligere havde været iført shorts, og da han hurtigt skulle trække i habitbukserne for at hoppe på skærmen, så gik det åbenbart lidt for stærkt.

Vejrvært live på skærmen: Tag tøj på!
Vejrvært live på skærmen: Tag tøj på!

- Det kan jo ske for hvem som helst. Det kan ske derhjemme, men også når man sender direkte på tv. Man skal være forberedt på den slags også, griner Joel Mellin overfor svenske Aftonbladet.

Ifølge den svenske vejrmand, så kommer tirsdagens hændelse dog ikke til at få vidtrækkende konsekvenser. Tidligere er de største fadæser, han har begået nemlig været at glemme at tage mikrofonen på, inden han gik på skærmen, og ting i den størrelsesorden.

- Jeg synes personligt, at det er sjovt, når det sker for andre, og så må jeg jo også kunne klare det selv, siger han til den svenske avis.

LÆS OGSÅ: TV: Barmfager vejrvært i brystbrøler på live tv

LÆS OGSÅ: Selv hans søn kan ikke se forskel: Kan du se hvem DR's nye vejrvært ligner?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx