Af - 20/01-17 07:19

Denne video får folk til at boykotte ny Hollywood-film efter dyremishandlingDenne video får folk til at boykotte ny Hollywood-film efter dyremishandling

En forstyrrende video fra et filmset har set dagens lys. Nu raser dyrevenner.

I videoen herover, som er blevet publiceret af TMZ, ser man, hvordan en schæferhund bliver tvunget i vandet mod sin vilje.

Har du nogensinde lagt mærke til teksten ‘ingen dyr er kommet til skade under tilblivelsen af denne film’ i slutningen af Hollywood-produktioner? Det kan man åbenbart ikke tage for gode varer.

I en ny video, TMZ har fået fat i fra settet til indspilningen af den kommende Dreamworks-film ‘A Dog’s Purpose’, ser man således, hvordan en schæferhund bliver tvunget ned i en kunstig flod med stærkt strømmende vand, som den helt tydeligt ikke har lyst til.

Christophers model-kæreste får smæk på nettet: - Skam dig tøs!
Christophers model-kæreste får smæk på nettet: - Skam dig tøs!

En mand holder fast i hundens halsbånd, mens den åbenlyst forsøger at flygte, men alligevel løfter han den sagesløse hund op og smider den ned i vandet. Senere i klippet ser man, hvordan hunden flyder med den stærke strøm, inden den den ryger helt under vandet.

- Cut det, cut det, hører man en mand råbe, mens flere af de adskillige folk på settet forsøger at redde hunden. Her slutter klippet.

Ifølge TMZ var filmens svenske instruktør Lasse Hallström til stede under hele seancen. Det samme var en repræsentant fra organisationen American Humane, der uddeler tilladelsen til at vise føromtalte certifikation om, at ingen dyr er kommet til skade, skriver CNN.

22-årig lagde selfie på Facebook: Så mistede hun sin hest
22-årig lagde selfie på Facebook: Så mistede hun sin hest

Vedkommende er nu blevet suspenderet, lyder det i en udtalelse fra organisationen.

- American Humane har gennemset videoen, og det både foruroliger og bekymrer os. Da hunden viste tegn på modstand, skulle scenen være stoppet. Vi suspenderer den repræsentant, der var til stede på settet omgående, og vi bringer en tredjepart ind til at foretage en undersøgelse af denne sag, skriver American Humane til CNN.

Hos selskabet Amblin Entertainment, der producerer filmen, fastholder man, at den pågældende hund, ved navn Hercules, ikke led overlast.

Kvinde spærrer 14 katte inde i hus - blev tvunget til at spise hinanden
Kvinde spærrer 14 katte inde i hus - blev tvunget til at spise hinanden

- Vi fortsætter med at undersøge forholdene, der bliver vist i den redigerede film, men Amblin er sikker på, at der blev taget godt om schæferhunden. På dagen, hvor scenen skulle optages, ville Hercules ikke udføre stuntet, så produktionsholdet stoppede med at filme. Hercules er sund og rask, lyder det i en udtalelse.

Dyrevelfærdsorganisationen Peta opfordrer imidlertid alle til at blive hjemme, når filmen har premiere i slutningen af denne måned.

- Peta opfordrer alle hundeelskere til at boykotte filmen for at sende et budskab om, at hunde og andre dyr skal behandles humant, og ikke som rekvisitter i film, lyder det ifølge CNN.

Ny video afslører: Kaniner udsættes for grusom mishandling
Ny video afslører: Kaniner udsættes for grusom mishandling

‘A Dog’s Tale’ er baseret på en bog af forfatteren W. Bruce Cameron. I historien følger man hunden Bailey igennem fem årtier - i flere forskellige liv - mens han forsøger at finde meningen med sin eksistens.

På rollelisten finder man blandt andre Britt Robertson, Dennis Quaid og Josh Gad. Sidstnævnte har i en statement på Twitter taget afstand fra det, man ser i den lækkede video. Han understreger, at han ikke selv var til stede på det tidspunkt.

- Jeg er rystet og ked af at se et dyr blive puttet i sådan en situation mod dets vilje, skriver han blandt andet.

Chokerende video: Mand tæver og bider lille kat til døde
Chokerende video: Mand tæver og bider lille kat til døde

Selv om filmen ikke engang har haft premiere endnu, har mere end 2.000 brugere på filmdatabasen IMDb allerede afgivet den lavest mulige rating på 1 ud af 10 stjerner.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Politiet lader bøderne regne over...
bt.dk
Kongehuset deler billede indefra: Her...
bt.dk
Piger blev forgiftet med ekstremt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx