Af - 29/01-17 08:28

Mand gik amok i lufthavn: Sparkede muslimsk kvinde og råbte om TrumpMand gik amok i lufthavn: Sparkede muslimsk kvinde og råbte om Trump

- Trump sørger for at få jer alle sammen fjernet, råbte en vred mand efter en muslimsk ansat i en lufthavn, fordi hun havde tørklæde på.

storybild

USA's præsident Donald Trump har begejstret mange islam-kritiske amerikanere med sin hårde tone over for muslimer. (Billede: Scanpix/Nicholas Kamm)

En amerikansk mand fra Massachusetts er blevet anholdt og sigtet for flere lovovertrædelser, efter han gik amok på en muslimsk ansat i en lufthavn.

Robin Rhodes ventede på sit fly i John F. Kennedy-lufthavnen i New York, da han fik øje på Rabeeya Khan - en kvindelig muslimsk ansat hos flyselskabet Delta. Hun havde tørklæde på, og det faktum provokerede ham åbenbart helt utroligt.

Trumps indrejseforbud rammer personer få timer efter dekret
Trumps indrejseforbud rammer personer få timer efter dekret

Ifølge den offentlige anklager fra Queens-distriktet, Richard Brown, begyndte Robin Rhodes at overfuse den muslimske kvinde med et hav af bandeord. Han spurgte, om hun var i gang med at bede, inden han slog døren op til hendes kontor.

Det skriver britiske Metro.

Rabeeya Khan var skrækslagen og spurgte, hvad hun havde gjort, hvortil han angiveligt blot svarede: ‘Du har ikke gjort noget’. Herefter sparkede han hende på benet og fyrede flere skældsord afsted mod hende.

Kvinden stak af, men Rhodes fulgte efter. Han lagde sig ned på knæ og imiterede hånligt en muslim, der beder, mens han råbte:

Røde Kors frygter dominoeffekt af Trumps flygtningestop
Røde Kors frygter dominoeffekt af Trumps flygtningestop

- Trump er her nu (USA’s nyindsatte præsident, red.). Han sørger for at få jer alle sammen fjernet. Bare spørg Tyskland, Belgien og Frankrig, hvad der sker med den slags mennesker. Bare se, hvad der sker.

Herefter blev Robin Rhodes anholdt, og han er nu sigtet for overfald, ulovlig tilbageholden, truende adfærd, chikane og hadforbrydelser.

- Det snæversynethed og had, som den anklagede er tiltalt for at stå inde for og udøve hører ingen steder hjemme i et civiliseret samfund - særligt i Queens, der er landets mest kulturelt mangfoldige amt, siger distriktsadvokat Richard Brown i en udtalelse.

Nobelprismodtager Malala er knust over Trumps flygtningestop
Nobelprismodtager Malala er knust over Trumps flygtningestop

- Hadforbrydelser vil aldrig blive tolereret her, og når de beklageligvis finder sted, vil de ansvarlige blive retsforfulgt, supplerer han.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende noget på disse...
bt.dk
Efter fyring: Superliga-klub har...
bt.dk
Dansker sætter verdensrekord - og den...
bt.dk
7 tip: Sådan kommer du hosten til livs
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx