Af - 05/06-16 17:24

Elefant med skudhuller efter krybskytter søger hjælp hos dyrevennerElefant med skudhuller efter krybskytter søger hjælp hos dyrevenner

Og så er der nogle der siger, at dyr ikke er intelligente.

storybild

Arkivfoto (Billede: Scanpix/str)

En elefant søgte hjælp hos safariarbejdere i Zimbabwe med et væskende sår og skudhuller i ørerne efter krybskytters kugler. Nu er den i bedring.

Det skriver NY Post.

Ben, en såret hanelefant, gav de ansatte ved Bumi Hills Safari Lodge i Kariba lidt af en overraskelse, da den kom gående lige op til lejren i håb om at få hjælp.

Elefanten menes at være omkring 30 år gammel, og havde udover en grim halten også et inficeret sår på siden af hovedet.

Den daglige leder Nick Milne kunne straks se, at der var noget galt, men den lokale dyrlæge havde desværre forladt lodgen for weekenden.

TV: Her angriber elefant Arnold Schwarzenegger
TV: Her angriber elefant Arnold Schwarzenegger

Heldigvis lykkedes det safaripersonalet at få spredt ordet om den sårede elefant, og en dyrlæge meldte sig frivilligt til at flyve de 300 kilometer hen til Bumi Hills Safari Lodge.


Imens ventede elefanten roligt få meter fra bygningerne, hvor den drak og spiste lidt i de seks timer som det tog at få assistancen frem.

Da dyrlægen kom frem blev elefanten Ben bedøvet, og man kunne se nærmere på det imponerende dyrs skader. Man mente at det skudhullerne i øret stammede fra en separat hændelse end såret på halsen.

Dyrevennerne fik renset såret og udstyret den sårede hanelefant med et sporingshalsbånd, så de kunne følge med i hans bedringsforløb.

Såret kommer nok til at tage lidt tid om at læges, men det var formentlig gået galt, hvis ikke, at hanelefanten havde gjort brug af modig og hurtig tænkning og opsøgt de safariansatte.

Den blev kaldt verdens mest triste elefant: Nu er den død
Den blev kaldt verdens mest triste elefant: Nu er den død

Se den daglige leder fortælle om forløbet nedenfor.

LÆS OGSÅ: Elefant dør efter 34 år under elendige forhold

LÆS OGSÅ: Elefant dør af udmattelse efter at have slæbt rundt på turister

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx