Af Julie Laurs Bundgaard - 19/07-17 19:43

Mand dukkede op til sit bryllup i T-shirt: Han havde en god forklaringMand dukkede op til sit bryllup i T-shirt: Han havde en god forklaring

Mange beskriver deres bryllupsdag som 'den bedste dag i deres liv' - en dag hvor alt forløber perfekt: Præsten holdte den smukkeste tale, kagen smagte guddommeligt og brudgommen så blændende ud i sit jakkesæt. Andre er knap så heldige.

storybild

Foto: Reddit

Det er reddit-brugeren Zebidee et glimrende eksempel på. Bag brugeren gemmer sig nemlig en brudgom, der dukkede op til sit eget bryllup iført en simpel hvid T-shirt og boxershorts - ikke ligefrem en påklædning der skriger 'vigtigste dag i mit liv'.

Men nu må du ikke dømme den uheldige brudgom for hurtigt. Det var nemlig ikke med hans gode vilje, at han var tvunget til at iføre sig et meget utraditionelt sæt tøj.

'Hvis du ønsker at ende i samme lande som dit brudetøj, så lad være med at flyv med Delta Airlines.'

Sådan skriver den uheldige mand i et opslag på Reddit, hvor han også har vedhæftet et billede af sig selv og sin kone på deres bryllupsdag.

Meget tyder på, at den vordende brudgom var tvunget til at improvisere sin påklædning i sidste øjeblik, fordi hans kuffert simpelthen aldrig nåede frem til destinationen, hvor ham og hans kommende kone skulle afholde deres bryllup.

Brudgommen klarede sig dog igennem den uheldige situation med humoren intakt. Han havde nemlig peppet den hvide T-shirt, som han var tvunget til at bære på sin bryllupsdag, op med teksten: 'Tak til Delta Airlines for dette sæt tøj.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jens Gaardbo: Kronprinsen er en...
bt.dk
Det plejer vi ikke at få at vide:...
bt.dk
BT's karakterbog: 'Nej, nej, nej, en...
bt.dk
Mette åbnede sin nye Rasmus...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx