Af - 14/03-15 19:52; Opdateret: 14/03-15 22:03

Sexklub i fredet bygning: Kan swinge videre trods protesterSexklub i fredet bygning: Kan swinge videre trods protester

Den britiske sexklub Tudor Lounge er nu blevet blåstemplet af byrådet, og de utilfredse naboer står med uforrettet sag imod swingerne i den fredede bygning.

Bildstrecke im Grossformat »

En historisk bygning i Birmingham i Storbritannien er blevet centrum for en del klager fra de lokale briter. Den bevaringsværdige bygning er nemlig blevet indrettet som swingerklub med fangekælder, gummilagener og det hele.

Men nu får de lokale brokkehoveder sig en lang næse. Byrådet har nemlig blåstemplet sexklubben i det historiske hus.

Det skriver Birmingham Mail.

Naboerne til den omstridte sexklub står tilbage med uforettet sag efter at byplanlæggerne har afsagt deres dom. Der er ikke noget at komme efter i sagen om Tudor Lounge, der ligger i den over 400 år gamle fredede bygning.

Sexklubben har en lejekontrakt, der strækker sig ti år frem i tiden. Og byrådets efterforskere har ikke fundet nogen anledning til at lukke ned for det historiske sexhus eller dets aktiviteter.

Forsker: Sprøjteorgasme er mere end bare tis
Forsker: Sprøjteorgasme er mere end bare tis

De forargede naboer havde ellers håbet at kunne få lukket klubben, da den ikke havde en spiritusbevilling, og der var kulørte cocktails på flere af billederne på hjemmesiden.

Myndighederne besøgte klubben i slutningen af januar for at få syn for sagen.

- Vores efterforskere fandt ud af, at folk tog deres egne drikkevarer med - de drinks, der var på billederne i barområdet var faktisk bare lavet af farvet vand og madlavningsolie til ære for fotograferne. Desuden ser det ud til, at klubbens indretning lægger op til at man deltager, frem for, at der foregår egentlig shows for et publikum, der ville kræve en særlig tilladelse, lyder det i byrådets rapport.

Efterforskerne konkluderede, at der ikke var mere at komme efter sådan som tingene så ud nu.

Lokale raser: Historisk bygning er nu forvandlet til sexklub
Lokale raser: Historisk bygning er nu forvandlet til sexklub

Stratford House er blevet bygget i 1601, dengang, hvor dronning Elizabeth stadig var den første, og byen kun talte 2.000 indbyggere. I dag er befolkningen vokset til omkring en mio, og ligesom byen er blevet større, har tingene også ændret sig i den gamle bygning.

Swingerklubben har nemlig, med velsignelse fra byrådet, fået en tilladelse til at ændre det indvendige af den flotte bygning. Og det har de sandelig også gjort, hvis man skal tro informationerne på deres egen hjemmeside.

- Bygningen er fuldt istandsat med ét enkelt formål for øje - din lyst og nydelse, står der på swingerklubbens hjemmeside, der videre skriver:

Swingerklub: Nu går vi konkurs
Swingerklub: Nu går vi konkurs

- Kom og slut dig til vores fester, eller kontakt os for at arrangere din egen. Vores faciliteter er blandt de mest imponerende, du vil finde i nogen-som-helst engelsk klub. Festerne er velbesøgt, men helt fri for pres, og de er dermed ideelle for både den, der besøger en klub for første gang - og den mere erfarne swinger.

Selv om man måske ikke ville løfte et øjenbryn ved at indrette en fangekælder i 1601, så får det nye tiltag en noget lunken modtagelse af lokalbefolkningen.

LÆS OGSÅ: Bubbers bedste: Skæv, fuld og swinger

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Gennembrud for Martin Thorborg:...
bt.dk
OLs superstjerne bryder ud i tårer...
bt.dk
Tidligere FCK-spiller sælger sin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx