Af - 22/03-16 20:02

Mistede sin penis som barn: Nu har 44-årig endelig mistet sin mødom!Mistede sin penis som barn: Nu har 44-årig endelig mistet sin mødom!

En 44-årig mand fra Skotland med en rekonstrueret penis mistede for nylig sin mødom til en prostitueret. Det tog næsten to timer.

Bildstrecke im Grossformat »
- Da Charlotte (den prostituerede, red.) så den (penissen, red.) for første gang, var hun stille, og jeg var en smule nervøs. Men så sagde hun "den er utrolig", siger Mohammed Abad til Mirror. Det første forsøg, hvor de to skulle have sex, mislykkedes dog, da 'penis-pumpen' ikke virkede, som den skulle. Men i andet forsøg gik alt, som det skulle. På billedet ses Mohammed Abad. Inden Mohammed Abads penisoperation, var han i et arrangeret ægteskab, men han holdt sin situation hemmelig for sin kone indtil deres bryllupsnat. Efter tre år blev de to skilt. Mohammed Abads seneste penisoperation var samtidig hans niende, og den blev gennemført i juli. Nu virker hans penis endelig. På billedet ses Mohammed Abad. Mohammed Abads nye penis er består blandt andet af en pumpe og to gummislanger. Han har fuld følelse i hele penissen. Mohammed Abads testikler blev også ødelagt under bilulykken. - Jeg ville sikre mig, at der ikke var noget pres på Mo (Mohammed Abad, red.) Vi fnes og havde det rigtig sjovt. Værelset blev hurtigt opvarmet, siger Charlotte Rose til Mirror. - Jeg håber, at jeg hurtigst muligt bliver fjernet fra "jomfru-båsen", og forhåbentligt bliver jeg gift og får to børn - en dreng og en pige, siger Mohammed Abad til Mirror. I en alder af 11 år røg Mohammed Abad ind og ud af hospitalet, og sådan opdagede klassekammeraterne på skolen hans hemmelighed, hvilket gjorde det svært for Mohammed Abad at passe ind. Mohammed Abad mødtes med den prostituerede, 35-årige Charlotte Rose på et hotel i London. De tilbragte fem dage sammen, og deres første møde foregik på en restaurant. Den bilulykke, som Mohammed Abad var indblandet i, havde så alvorlige konsekvenser, at lægerne spåede, at han kun havde 12 timer tilbage at leve i, da han blev bragt til hospitalet efter ulykken. Mohammed Abad bor i Edinburgh i Skotland

Mohammed Abad har haft sex for første gang, efter at han har fået genskabt en penis efter en grim ulykke som barn.

16, 17 eller 18 år. De fleste plejer at miste deres mødom i teenage-årerne, men alderen var en ganske anden for Mohammed Abad fra Skotland, skriver Daily Mail.

Han har for nylig, i en alder af 44 år, mistet sin mødom. Det er dog ikke kun hans alder, der må have gjort oplevelsen lidt speciel. Mohammed Abad fik i 2012 genskabt sin penis, der blev revet af i en bilulykke, da han var barn. Efter at have fået en ny penis, delte Mohammed Abad sin første gang med en prostitueret.

Jeg har ventet på denne dag, siden jeg var 18 år. Nu er den tunge byrde forsvundet, og jeg er meget glad.
Det siger Mohammed Abad til Mirror.

Ny metode: Sådan kan du få 6 centimeter mere i bukserne
Ny metode: Sådan kan du få 6 centimeter mere i bukserne

Den prostituerede 35-årige Charlotte Rose har, ifølge Mohammed Abad, sagt, at hun synes, at hans genskabte penis var' utrolig', og at hun var imponeret. Og den har da også kunnet levere varen:

Charlotte Rose og Mohammed Abads "møde" varede nemlig en time og tre kvarter. Forinden havde de brugt fem dage på at lære hinanden at kende.

Twerk Queen: - Stop med at sende mig 'dick pics'
Twerk Queen: - Stop med at sende mig 'dick pics'

- Jeg har aldrig følt mig som en helstøbt mand, men nu er jeg klar til, at mit liv for alvor begynder, og jeg har aldrig før følt mig så selvsikker, siger Mohammed Abad til Mirror.

Han fortæller, at han aldrig har set sig som én, der skulle være sammen med piger, fordi han vidste, at det ville ramme ham som et slag i hovedet, hvis han tog det næste skridt.

Men Mohammed Abads specielle penissituation blev dog nærmest vendt til hans fordel, da Mohammed Abad fik kontakt med den prostituerede, Charlotte Rose:

Hun har specialiseret sig i at have sex med handicappede, men da hun hørte om Mohammed Abads specielle situation, gav hun i anledningen af den særlige lejlighed afkald på hendes sædvanlige pris.

Charlotte Rose har været i seng med over 1.000 mænd, men hun har aldrig prøvet at være sammen med nogen, der havde en genskabt penis.

Her er han millimeter fra af få flået penis af
Her er han millimeter fra af få flået penis af

Nu hvor Mohammed Abad har nået sit første mål, er han klar til at sætte et nyt mål: Han håber at være i et forhold næste år.

Jeg har spildt så meget tid på dette, at jeg ikke vil spilde mere. Jeg føler det som om mit liv endelig er begyndt, og jeg har planer om at leve det fuldt ud nu.
Det siger Mohammed Abad til Mirror.

LÆS OGSÅ: Michael har en penis, der vejer fire kilo: Det handler om at frigøre sig selv

LÆS OGSÅ: Ung kvinde viser vejen: Sådan laver du det PERFEKTE dick pic

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kæmpe brøler: Billeder af Kim Walls...
bt.dk
God timing? Zuckerberg solgte...
bt.dk
Discount-gigant indfører pant på...
bt.dk
Dommen over Peter Madsens perverse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx