Af - 12/05-15 20:56; Opdateret: 12/05-15 22:00

Genialt brev: Hun skrev til passager med fødder som 'Satans røvhul'Genialt brev: Hun skrev til passager med fødder som 'Satans røvhul'

Du har næppe haft en flyvetur, der har været ligeså forfærdelig som denne.

storybild

Den 24-årige Lau Mun Yee fra Kuala Lumpur i Malaysia har skrevet et åbent brev til passageren fra helvede, der sad bag hende på en otte timers lang flyvetur fra Singapore til Sydney ombord på et AirAsia-fly.

Nu går hendes vidunderligt passiv-aggressive besked viralt.

- Jeg er glad for, at det har givet hele verden anledning til at grine lidt, siger Lau Mun Yee til Buzzfeed.

- Det er en smule afskrækkende, at det var ment som en letbenet tekst og ikke et ondsindet brev, som mange har fremlagt det, siger hun til det amerikanske medie.

Læs det geniale brev nedenfor.

Kære passager 15A

Det, som jeg til at begynde med, troede skulle være en rutineflyvetur, skulle vise sig at blive en af de slags oplevelser, som man kun oplever en gang på et helt liv - alt sammen på grund af dig.

Jeg skriver dette brev for at takke dig personligt. Som den nærige asiat, jeg er, betalte jeg ikke for et sæde ved siden af nødudgangen.

Selv om det bød på mere benplads, så kunne jeg simpelthen ikke bekymre mig om at læse pjecen med sikkerhedsprocedurerne. Det sidste, jeg ville gøre er at bringe alle de andre uskyldige passagerers liv i fare, bare fordi, jeg ikke vidste, hvordan man skulle åbne flyets dør.

Hudkræftpatient advarer: Lær af mig og stop solbadning
Hudkræftpatient advarer: Lær af mig og stop solbadning

På trods af mit almindeligt sæde på 'monkeyclass,' så sørgede du for en fuld rygmassage ved, gentagne gange, at sparke til bagsiden af mit sæde. Til stadighed har jeg ikke fået den fulde bevægelighed tilbage i den nederste halvdel af min krop. Men nu er jeg jo også single, så jeg tænker, at jeg ikke får bruge for den del alligevel.

Jeg betalte ikke for underholdningspakken i flyet, og jeg var nervøs for, at jeg ville begynde at kede mig. Men mine bekymringer skulle vise sig at være helt unødvendige. Du talte så højt, at man skulle tro, at din ven sad i lastrummet, snarere end lige ved siden af dig.

Måske havde hun problemer med at høre? Det kan falde dig mærkeligt, men det første gang i mit liv, at jeg også ønskede mig at være hørehæmmet.

Desuden kunne du måske lige fortælle mig, hvor du købte de afskyelige snacks? Jeg går ud fra, at de må have været delikate, for du åbnede en hver halve time. Tak for den høje knitren og for at tygge så højlydt!

På dette punkt i rejsen tænkte jeg for mig selv: 'Nu bliver det ikke bedre,' men det, jeg havde tænkt som et retorisk spørgsmål, tog du som en udfordring.

Straks blev min næse angrebet af en rådden stank af død og forfald. Hørmen var så stærk, at jeg vendte hovedet for at se, om den gamle dame ved siden af mig stadig trak vejret.

Det var så pænt at dig at tage skoene af og lægge dine fødder imellem mit sæde og vinduet. Det må have krævet en betragtelig anstrengelse - der var meget lidt plads, men du placerede dem så tæt på mit ansigt som du kunne.

Din venlighed rører mig.

Solen stiger i horisonten, himlen bløder pulpur og guld. Men jeg kan ikke vende mit ansigt for at betragte dette hverdagens mirakel, for hver gang jeg gør det, kan jeg lugte Satans røvhul. Det foresvævede mig, at trække iltmasken ned til mig, men så kom jeg i tanke om, at jeg fløj med et lavprisflyselskab, så det ville sikkert koste ekstra.

Vidste du, at du har gjort mig mere religiøs?

Svensk politi med kreativ GUIDE: Sådan klager du over dit narko
Svensk politi med kreativ GUIDE: Sådan klager du over dit narko

Jeg har bedt mere under den otte-timer lang flyrejse, end jeg resten af mit liv. Jeg var splittet imellem at bede Gud om stærke for at klare mig igennem resten af turen, og 'SWEET GUAN YIN MA, TAKE ME HOME!' (østasiatisk gud for nåde red.)
Oplevelsen har været så mindeværdig, at jeg skriver dette fra min psykologs konsultation. Jeg har aftalt ti yderligere samtaler for at få talt ud om det.

Tak igen.

Uvenlig hilsen
Passager 14A

LÆS OGSÅ: Hans skodtur var meget bedre anden gang - denne gang tog konen med

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx