Af NADIA GULDBÆK WELCH - 21/04-17 16:45; Opdateret: 21/04-17 16:55

Fodboldstjerne chokerer: Jeg ville ønske, jeg havde voldtaget hende!Fodboldstjerne chokerer: Jeg ville ønske, jeg havde voldtaget hende!

Fodboldspilleren Adam Johnson gør nar ad den pige, han er dømt for at have seksuelt misbrugt.

storybild

Adam Johnson (Billede: DURHAM CONSTANULARY / HANDOUT)

En video fra et fængsel i England afslører, hvordan fodboldspilleren Adam Johnson gør nar ad den pige, han er dømt for at have seksuelt misbrugt. Desuden fortæller han, hvordan møderne med den 15-årige pige foregik, og han hævder, at han aldrig var blevet dømt, hvis han havde været en ukendt person.

Det skriver The Sun. Den 29-årige tidligere Sunderland-spiller Adam Johnson blev i marts 2016 dømt skyldig i at have seksuelt misbrugt en 15-årig pige. Dommeren i sagen, Jonathan Rose, tildelte Johnson fem år for at have dyrket sex med pigen og et år, for at have 'groomet' hende.

Gennem hele retssagen nægtede Johnson sig skyldig i anklagerne, men i en videooptagelse fra fængslet afslører han, at han nærmest ønskede at han havde begået forbrydelsen.

Adam Johnson er blevet filmet, mens han taler med en anden indsat, der spørger til hvor lang tid fodboldspilleren har fået. Og da Johnson nikker ja til, at han har fået seks år i fængsel, men samtidig siger, at de ikke havde sex, lyder svarer »Så det er ikke fordi, du har fucking voldtaget hende eller noget?«.

Til det kommer Johnson med et noget kontroversielt svar.

»Nej. Jeg ville ønske, jeg fucking havde gjort det (voldtaget pigen, red.), når jeg har fået seks år,« lyder det fra fodboldspilleren, der også understreger, at han ikke synes, det er retfærdigt, at mænd der har voldtaget 12-årige piger sidder i samme fængsel som ham med en straf på blot 13 måneder.

Voldtog datter 3.000 gange: Nu er der nye skræmmende oplysninger i Fritzl-sagen
Voldtog datter 3.000 gange: Nu er der nye skræmmende oplysninger i Fritzl-sagen

Han fortæller, at hele sagen startede, da den 15-årige pige ifølge ham begyndte at vente på ham i udfordrende tøj ude foran hans bil, når han ankom til træning og kampe. Det stod på i et halvt år, og hun tilføjede ham også på sociale medier.

Til sidst spurgte hun, om han kunne skaffe hende en signeret spillertrøje, og da hun fik den, kyssede han hende.

Adam Johnson hævder selv, han troede pigen var 17 eller 18 år, men fælden klappede, da pigens far meldte fodboldspilleren til politiet. Og Adam Johnson tror selv, at faren kun gjorde det, fordi han er et kendt ansigt som fodboldspiller. Havde han været en hvilken som helst anden, var han gået fri.

»Så var jeg blevet løsladt mod kaution på politistationen. De havde måske ikke engang sigtet mig. Hvis jeg ikke var, hvem jeg er, var han ikke taget ned på politistationen. Jeg tog ikke engang min pik frem for helvede,« siger han til den indsatte, inden han begynder at brokke sig over kvinder, der bliver for fulde i byen.

Og han føler med en anden fodboldspiller, Ched Evans, der blev frikendt for voldtægt sidste år.

Cristiano Ronaldo anklaget for voldtægt: Nu fortæller han sin version
Cristiano Ronaldo anklaget for voldtægt: Nu fortæller han sin version

»Hvis hun 'åbenbart' (laver gåseøjne, red.) er for fuld til at give sit samtykke, er du fucking færdig. Der er folk i byen, hvor de har været stive, pigen har været stiv, lidt ligesom med Ched, hvor du har ondt af dem (den påståede voldtægtsmand, red.). Hvor mange piger, har du ikke været sammen med, hvor du har været stiv, og hun har været stiv? Hvis de (pigerne, red.) siger 'jeg kan ikke huske, hvad der skete,' er du fucked, forstår du, hvad jeg mener? Så bliver du dømt for voldtægt,« siger Adam Johnson til den anden indsatte, der virker til at være enig i flere af tingene.

Da Adam Johnson skulle have sin straf sidste år, lagde dommeren vægt på, at Johson havde udnyttet sin position som et kendt ansigt, til at misbruge pigen. Ydermere gjorde dommeren det klart over for Johnson, at han havde haft alle muligheder for at erkende sig skyldig i anklagerne, men havde nægtet. Straffen blev derfor yderligere hård.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Eksplosion hos bilforhandler: Tre...
bt.dk
Bankernes nye boliglån: Billige, men...
bt.dk
Fantastisk start på anden halvleg:...
bt.dk
Jens Gaardbo spurgte prins Henrik,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx