Af - 07/04-17 11:13

Mystisk pige boede nøgen med aberne i skoven - og de ville ikke af med hendeMystisk pige boede nøgen med aberne i skoven - og de ville ikke af med hende

Hun blev fundet uden tøj på, uden et sprog og rendende rundt på alle fire - ligesom de aber, hun var sammen med.

storybild

Det vides endnu ikke, hvem pigen er.

For otte uger siden gjorde nogle skovhuggere i Indien et overraskende fund.

Sammen med en flok aber så de en ung pige løbe rundt. De valgte straks at kontakte politiet, som fandt pigen og tog hende med på hospitalet i Bahraich sydøst for New Delhi.

Det fortalte politibetjenten Dinesh Tripathi til nyhedsbureauet AP torsdag.

Det vides endnu ikke, hvem pigen er, men hun menes at være mellem otte og tolv år. Samtidig formoder man, at hun har levet i junglen i flere år sammen med aberne. Af den grund er hun af flere medier blevet omtalt som den kvindelige Mowgli - efter Rudyard Kiplings bog 'Junglebogen' om drengen Mowgli, der vokser op blandt dyr i den indiske jungle.

25-årig forsvandt i junglen: Da han blev fundet, havde han en utrolig overlevelseshistorie
25-årig forsvandt i junglen: Da han blev fundet, havde han en utrolig overlevelseshistorie

Gennem de otte uger, pigen har været indlagt på hospitalet, er hun ifølge lægerne langsomt begyndt at vænne sig af med sin mere 'dyrelignende adfærd' og er ved at 'blive et menneske'.

Da hun blev fundet, løb hun rundt på sammen måde som aberne - på hendes arme og ben, mens hun spiste mad direkte fra jorden eller gulvet med sin mund. Efter hun kom på hospitalet, er hun begyndt at gå normalt, og hun er begyndt at bruge sine hænder til at spise.

Hun kan endnu ikke kommunikere ved hjælp af sprog, men gennem uforståelig mumlen, fortæller lægen D.K. Singh fra hospitalet.

»Hun kan stadig ikke tale, men hun forstår det, du siger til hende, og hun smiler endda,« siger han.

Ny viden: Din hund dømmer dig hvis du er en kold skid
Ny viden: Din hund dømmer dig hvis du er en kold skid

Skovhuggerne, der fandt pigen, forsøgte i første omgang selv at redde hende, men det lykkedes ikke.

»De (skovhuggeren, red.) sagde, at pigen var nøgen og meget komfortabel i abernes selskab. Da de prøvede at redde pigen, blev de jaget på flugt af aberne,« har politibetjenten Dinesh Tripathi fortalt.

Hun blev senere reddet af en politibetjent.

»Da han (betjenten, red.) kaldte efter pigen, angreb aberne ham, men det lykkedes ham at redde pigen. Han løb af sted med hende hen til sin patruljevogn, mens aberne løb efter ham,« siger Dinesh Tripathi ifølge nyhedsbureauet.

Til den engelske avis The Telegraph har lægen Arun Lal, som besøgte pigen torsdag, fortalt, at hun i begyndelsen var 'meget aggressiv' og veg væk fra menneskelig kontakt, mens hun konstant forsøgte at flygte fra hospitalet.

Først for nylig er hun begyndt at reagere på menneskelig kontakt, og hun har et par gange holdt hånd med nogle af lægerne eller sygeplejerskerne, som passer på hende.

Forskning afslører: Lige chimpanser leger ikke bedst
Forskning afslører: Lige chimpanser leger ikke bedst

Pigen var 'forfærdeligt svag' og underernæret, da hun blev fundet, og hendes krop havde været dækket med sår. Men ifølge lægen Arun Lal har hun fået det meget bedre, efter hun er begyndt at spise større mængder af mad.

Et hold af psykologer er med til at behandle pigen, og hospitalet vil snart foretage en radiologisk test på hende for at finde ud af, præcist hvor gammel hun er.

De første meldinger fra de psykologiske undersøgelser viser angiveligt, at pigen sandsynligvis har haft menneskelig kontakt på et tidligere tidspunkt i sit liv, før hun levende med aberne, men det har ikke været muligt at komme det nærmere.

8 klamme vaner alle kærestepar har
8 klamme vaner alle kærestepar har

»Det faktum, at hun reagerer på mennesker, viser, at hun har minder om at leve med dem,« siger Arun Lal til The Telegraph.

Pigen er ifølge det engelske medie blevet navngivet Durga efter den hinduistiske kriger-gudinde, der er bekæmper af det onde og har skabende og helbredende egenskaber.

Politiet er nu ved at undersøge, hvordan pigen endte i skoven, og hvem hendes forældre er.

LÆS OGSÅ: TV: Abe lærer sin baby at bruge tablet

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Guld-darlings ’hidsige’ kæreste i...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Vild overraskelse i kæmpe pokalchok:...
bt.dk
Nye forbindelser under lup: Særlig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx