Af Simon Boas - 07/06-17 11:35

Modeikon var offer for seriemorder: Nu kastes der lys over det mystiske drabModeikon var offer for seriemorder: Nu kastes der lys over det mystiske drab

Det var den 15. juli 1997 om morgenen, at modeguruen Gianni Versace, der var blandt prinsesse Diana og Madonnas foretrukne, forlod sin store luksusvilla i South Beach Miami. Det var sidste gang, han blev set i live.

storybild

I dagene efter Gianni Versace blev myrdet ophobede der sig et mindre blomsterhav foran den port, hvor han blev dræbt. (Billede: ROBERTO SCHMIDT)

For lige inden han skulle til at gå igennem porten til sit hjem efter at have hentet dagens avis, blev han antastet af en ung mand, der uden varsel affyrede to skud mod Versace. Første skud faldt mod Versace baghoved. Andet skud blev affyret direkte mod hans ansigt. Versace faldt død om i en blodpøl.

Mordet, der efterlod verdens jetsettere i oprør og frygt, bliver nu ifølge Dagbladet Norge omdrejningspunktet i den nye sæson af 'American Crime Story: Versace', som har premiere i 2018. Her tager man et dyk ned i mordet, Versaces liv og ikke mindst forhold til suspekte typer.

På rollelisten finder man blandt andet Penelope Cruz, der skal spille Versaces søster, Donatella, mens Ricky Martin skal spille Versaces kæreste Antonio D'Amico, og Edgar Ramirez har fået hovedrollen som Versace.

Så mange følger de 10 mest populære danskere på Instagram
Så mange følger de 10 mest populære danskere på Instagram

Kun få meter fra gerningsstedet, inde i Versaces store millionvilla, sad hans kæreste Antonio D'Amico og vennen Lazaro Quintana. Begge hørte de, da skudene faldt foran huset, og begge løb de ud mod porten. Her så de, hvad der angiveligt var gerningsmanden, som de efterfølgende forsøgte at løbe op.

Det lykkedes aldrig. Efterforskningen pegede dog hurtigt på, at morderen var den 28-årige Andrew Philip Cunanan, der ligesom Versace var homoseksuel.

Han havde i månederne op til Versace-drabet slået fire andre mennesker ihjel, viste senere efterforskning. Det ene offer var en gammel kæreste, som blev holdt som gidsel i sin egen lejlighed i Minnesota, mens Cunanan lokkede en af deres fælles venner på besøg. Vennen døde af 25- 30 hammerslag i ansigtet, og ekskæresten blev kort tid efter fundet død ved bredden af en sø med tre skudhuller i hovedet.

LÆS OGSÅ: Flertal af danskere: Vi HADER denne nye modetendens

LÆS OGSÅ: Tør modefolkene afprøve denne grimme trend?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx