Af Peter Astrup,Julie Laurs Bundgaard - 14/01-18 20:58

Lise fandt en seddel i forruden: Blev målløs, da hun læste den - 'det er jo brutalt'Lise fandt en seddel i forruden: Blev målløs, da hun læste den - 'det er jo brutalt'

Det endte med at blive en dyr besked.

storybild

På trods af at Lise Lindgrens bil havde fået store skader ved påkørslen, efterlod gerningsmanden blot en ubrugelig lap papir. (Billede: Lise Lindgren/privat. )

Har du oplevet en lignende episode? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Bingoværtinden Lise Lindgren fik tirsdag formiddag en ubehagelig overraskelse, da en kunde kom løbende ind på hendes arbejdsplads i den norske by Vestby. Han fortalte, at han netop havde set hendes bil blive påkørt på parkeringspladsen.

Det skriver den norske avis Vestby Avis.

46-årige Lise Lindgren løb udenfor, hvor hun så, der var blevet efterladt en besked under hendes vinduesvisker. Noget, som er skik og brug at gøre, så bilens ejer kan kontakte den person, som har påkørt bilen.

'Traf bilen din', stod der på et gult stykke pap, som stammede fra en dansk pakke lys pålægschokolade fra Galle & Jessen.

Ikke et ord mere. Ingen navne. Ingen adresse. Intet telefonnummer. Kun en intetsigende besked, som Lise Lindgren lige så vel kunne have været foruden, da den ikke kan bruges til at udveksle forsikringsoplysninger med.

»Traf bilen din,« står der på sedlen, der er skrevet på et stykke pap fra en pakke pålægschokolade fra Galle & Jessen. (Billede: Mattias Mellquist)

Sådan sad beskeden på Lise Lindgrens bil. (Billede: Mattias Mellquist)

»Det er pokkers irriterende og surt,« sagde den 46-årige nordmand tidligere på ugen til den norske avis og tilføjede:

»Det er jo brutalt at gøre sådan noget. Der må være tale om en, som vidste, at han var blevet set og som derfor lod som om, han skrev navn og nummer ned på sedlen. I stedet skrev han bare, at han havde ramt min bil.«

Vestby Avis kontaktede onsdag det lokale politi i det norske Øst Distrikt, som oplyste, at gerningsmanden har begået noget strafbart ved at stikke af fra et ulykkessted uden at efterlade sig de reglementerede kontaktinformationer.

Lise Lindgren viser skaderne på sin bil. (Billede: Mattias Mellquist)

Meldte pludselig sig selv

Meget tyder på, at gerningsmanden har læst om sagen, der er blevet dækket af norske medier og delt flittigt på sociale medier, og har fået dårlig samvittighed.

Et par dage efter at påkørslen, meldte han nemlig sig selv.

Det skrev Vestby Avis søndag eftermiddag.

Lise Lindgren havde planlagt at melde sagen til politiet, men da gerningsmanden nu har meldt sig, mener hun ikke længere, det er nødvendigt.

»Nu er sagen ude af verden for mit vedkommende, han har skrevet under, og jeg har sendt skademeldingen ind til mit forsikringsselskab,« siger Lise Lindgren til mediet.

Samtidig oplyser hun, at det kommer til at koste mellem 27.000 og 30.000 danske kroner at udbedre skaderne - derfor er hun glad for, at gerningsmanden har meldt sig.

Har du oplevet en lignende episode? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fire år efter et af de største...
bt.dk
Medie: Formodet 'pakkebombe-mand'...
bt.dk
Detail-gigant kommer til Danmark:...
bt.dk
TV 2-kommentator Rolf Sørensen har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx