Af - 03/04-16 21:53

TV: Kærestepar har sex i det fri - de overså bare overvågningskameraetTV: Kærestepar har sex i det fri - de overså bare overvågningskameraet

Et forårskådt kærestepar udså sig en øde bakketop til lidt ud-af-soveværelset-aktivitet, men de havde bare ikke lige set, at hele verden kunne følge med i deres intime udfoldelser

Ups. Det brasilianske par, havde ikke lige opdaget, at de havde lagt sig lige i vinkel til et webkamera. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Et liderligt par sørgede i sidste uge for uventet liveunderholdning på internettet, da de valgte en afsides bakketop til at spice sexlivet op med. Uden de vidste af det, fangede et webkamera i nærheden, dedikeret til faldskærmsentusiaster, nemlig hele seancen.

Årsdag blev fejret med sex i det fri – pludselig ringede politiet
Årsdag blev fejret med sex i det fri – pludselig ringede politiet

Så i stedet for sceniske billeder fik publikum serveret snavsede billeder direkte hjem på deres computere.

Politiet i Tangara i det sydlgie Brasilien sendte en patruljevogn ud for at undersøge sagen, efter de havde fået en række beskeder og opkald omkring det elskende par.

Live-optagelserne viste også hvordan parret måtte vikle sig ind i deres medbragte lagen, da politibetjentene ankom til stedet.

Derfor skal du dyrke sex i det fri om sommeren
Derfor skal du dyrke sex i det fri om sommeren

Kameraet på bakketoppen ved navn Morro do Agudo (skarp bakketop) tilhører den lokale faldskærmsklub, og det blev egentlig installeret så faldskærmsentusiaster over hele verden, kunne følge med i deres favoritsport hjemme fra sofaerne.

Den uheldige seance fandt sted sidste torsdag omkring klokken 11, og et udsnit af det blev herefter delt på YouTube.

Så længe bør du ligge i ske med din partner efter sex
Så længe bør du ligge i ske med din partner efter sex

Politichefen Cesar Luiz Danuns fortæller at han fik en masse opkald og sms'er om et par der havde sex i det fri, og derfor sendte han en patrulje ud for at undersøge sagen.

- De to betjente afbrød parret midt i samlejet, og bad dem om at stoppe. Det gjrode de uden et ord. De blev bedt om at tage tøj på inden de blev kørt til politistationen.

Mand blev nægtet sex: Tog hævn med en prut og blev politianmeldt
Mand blev nægtet sex: Tog hævn med en prut og blev politianmeldt

En lokal faldskærmsudspringer, som ikke vil have sit navn frem, fortæller at kameraet blev installeret for et stykke tid siden, og at parret ikke anede det var der. En forbipasserende skal dog have advaret dem inden politiet ankom, men den besked overhørte de midt deres lidenskabelige samvær.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx