Af David Andersen - 31/10-17 11:19

Mor hjalp sin nøgne og døddrukne søn i seng - der ventede hende en stor overraskelseMor hjalp sin nøgne og døddrukne søn i seng - der ventede hende en stor overraskelse

En britisk kvinde vågnede op med en fremmed mand i huset. Hun havde forvekslet ham med sin søn.

storybild

Marc.

Det er Halloween i dag, og mange tog forskud på den amerikanske helligdag med nogle gedigne udklædningsfester i weekenden.

Det gjorde de også i England, hvor 49-årige Juliet Jarvis derfor ikke blev synderligt overrasket, da hun blev vækket af en farlig larm kl 4.30 natten til søndag.

Ganske som forventet var det nemlig hendes 30-årige søn Stewart Kinsey, som, stangstiv, med skeletmaling i ansigtet og ganske nøgen, forsøgte at gå i seng i gæsteværelset.

Hun hjalp ham under dynen og tænkte ikke mere over det, før hendes mand kom med en lettere chokerende bemærkning, da de var stået op et par timer senere:

»Der er en nøgen fyr ovenpå, og det er ikke Stewart«.

Det skriver avisen The Sun.

Det var nemlig slet ikke sin søn, hun havde puttet i seng, men den 29-årige bilsælger Marc Campfield, som var noget paf, da han vågnede op i det øde beliggende hus cirka seks kilometer fra sit eget hjem i byen Bordon.

Heldigvis tog alle parter forvekslingen med et smil, og Marc fik lov til at låne noget tøj, inden han blev ekspederet hjem til sig selv.

»Fik du lige en til halsen i går«, spurgte Juliet Jarvis, hvortil den flove bilsælger svarede:

»Det tror jeg«, skriver The Sun.

Den eneste, som ikke griner af episoden, er den 'rigtige' søn.

»Jeg skal lige have vekslet et par borgerlige ord med min mor. Hun kan stadig ikke kende mig efter alle disse år«, siger han til The Sun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mentalerklæring: Så høj er Peter...
bt.dk
Politiet efterlyser mand fra...
bt.dk
Patrick Nielsen om boksebrag mod...
bt.dk
Maskerede gerningsmænd læssede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx