Af Joy Fryd Larsen - 24/08-17 18:26

TV: Far nægter at forsørge sine 'grimme monsterbørn' - men så opdager han sin smukke ekskones hemmelighedTV: Far nægter at forsørge sine 'grimme monsterbørn' - men så opdager han sin smukke ekskones hemmelighed

Da 30-årige Gianfranco Rossetti satte sin eks-kone, 32-årige Chloe Anderson, i stævne i det amerikanske retsags-realityshow 'Ana Polo Rules', havde han ikke regnet med, at sagen ville tage denne overraskende drejning.

storybild

I programmet 'Ana Polo Rules,' hvor de involverede spilles af skuespillere, afsiger dommeren af samme navn dom i forskellige småsager, som man for eksempel kender det fra det verdenskendte tv-show 'Judge Judy', hvor man får et unikt indblik i nogle af amerikanernes mest obskure privatlivvsproblemer. I starten af august kom turen således til eks-parret Gianfranco Rossetti og Chloe Anderson, der har et speget problem:

Rossetti vil ikke betale børnepenge til Anderson, fordi han ikke mener, at han er biologisk far til deres fælles tvillingebørn. Årsag? Børnene er nogle 'grimme monstre', mener Rossetti, hvorfor han ikke kan være far til dem. Han ernærer sig nemlig som model.

Han har derfor hevet sin smukke eks-kone i retten, hvor han kræver at få foretaget en DNA-test.

Testen viser, at børnene med sikkerhed er hans, men Rossetti forstår stadig ikke, hvorfor børnene alligevel er 'grimme som monstre' - og så bryder Chloe Anderson sammen og tilstår:

»Jeg er også model, jeg harbejder også i modebranchen. Og jeg ville det så gerne, så jeg gjorde, hvad der var nødvendigt. Jeg har betalt for at få behandlinger i ansigtet og på kroppen,« fortæller den smukke kvinde og fortsætter.

»Jeg færdiggjorde den sidste behandling, måske et halvt år inden jeg mødte ham.«

»Var du en mand før? Hvilke indgreb har du fået lavet?« afbryder Gianfranco Rossetti.

»Jeg har fået lavet min næse, mine kindben, min kæbe, jeg har fået lavet mine tænder, og jeg har selvfølgelig fået botox, fillers, jeg har fået lavet bryster... jeg mener... alt, der var tilgængeligt,« fortæller Chloe Anderson, hvorefter hun viser et før-billede af sig selv.

»Du er jo et monster! Ligesom børnene,« råber eks-manden til alles store overraskelse.

Se hvilken dom han får tildelt af Ana Polo i afsnittet nedenfor.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx