Af - 02/04-16 21:36

GE-NI-AL og simpel trend til sommerens kolde drinksGE-NI-AL og simpel trend til sommerens kolde drinks

Sommerens solskinsdrink er her, og den vil uden tvivl få dig til at undres over, hvorfor ingen har tænkt på den genistreg noget før.

Bildstrecke im Grossformat »

Så kan sommeren godt komme NU!

En bar i New York har fået den geniale idé. De har fundet på tidens måske mest geniale solskinsdrink. Et glas mousserende hvidvin med en ispind kastet ned i. Slurp.

TV: Hvad betyder det, når man takker ja til en drink i byen?
TV: Hvad betyder det, når man takker ja til en drink i byen?

Loopy Doopy som tagbaren hedder har faktisk solgt de her 'pop-tail' drinks de seneste fire somre, men takket være instagram er den lækre drink begyndt at trende.
Baren er netop, i anledning af foråret begyndt at sælge dem igen - og man kan nyde dem i baren hele sommeren.

Skal du prøve denne her
Skal du prøve denne her "klamme" drink i aften?

Loopy Doopy bruger speciallavede ispinde med smagsvarianter som hindbær med basilikum, hvid rom, organisk sukker og filtreret vand. Og så lader de den fancy ispind smelte og lækkerierne sive ud i hvidvinen for at opgradere smagen.

Kløgt redder Malmø-kvinde fra forbrydelse
Kløgt redder Malmø-kvinde fra forbrydelse

Og omend en tur til en hip New Yorker-bar med en hypet drink til rundt regnet 130 kroner i hånden lyder uendeligt fristende, så kan du kan jo også bare selv kaste en champagnebrus i din asti og slupre den med solbrune kinder hjemme på altanen en varm sommeraften.

Dansk designer-armbånd skal afsløre drugrape
Dansk designer-armbånd skal afsløre drugrape

Når du har testet de simple versioner, så kan du jo altid udvidde dit drinksrepertoire og eksperimentere med for eksempel twisteris i din mojito eller en sunlolly i din Sex on the beach.

Og hvis du ikke er helt solgt til ideen endnu, så er der endnu en åbenlyst snedig detalje med ispindsdrinken: den forbliver dejlig sval lige så længe isen ikke er smeltet helt væk.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx