Af - 28/01-16 17:45; Opdateret: 28/01-16 17:57

Nu fjerner Facebook like-knappenNu fjerner Facebook like-knappen

Facebook er klar med store ændringer.

Bildstrecke im Grossformat »

Her er de nye Facebook-reaktioner. (Hvordan de grafisk kommer til at se ud, ved vi endnu ikke)

Vi er vant til at 'like' opslag på Facebook. Men hvad gør man, hvis en ven fortæller om at have mistet et familiemedlem. Skal man like det? For man 'synes ikke godt om', men vil gerne vise sin støtte.

Disse overvejelser kan snart blive historie, for det store blå sociale medie er snart klar med en helt ny funktion. I stedet for at 'like' noget skal vi frem over til at svare med følelser gennem en række nye knapper.

Det skriver Metro UK.

Muligheden for at 'like' noget forsvinder dog ikke, da det er en af mulighederne sammen med 'love', 'haha', 'wow', 'sad' og 'angry, som er de engelske betegnelser for de nye mulige reaktioner.

- Du kan elske noget, du kan være ked af noget, du kan grine af noget. Vi ved, at folk med telefoner ikke så godt kan lide at bruge tastaturer, og vi ved også, at 'like'-knappen ikke altid lader os sige, hvad vi gerne vil, siger Chris Cox, Facebook ledende produkt chef, til Bloomberg News.

Find den på tomlen
På telefonen kommer brugerne til at kunne finde reaktionerne, hvor tomlen sidder nu. Ved at holde inde på tomlen dukker de nye muligheder op. Det er for at sikre, at nyhedstrømmen ikke bliver for sammenklemt.

For computerbrugerne bliver det en lignende løsning, hvor man i stedet for at skulle holde inde formentlig nok kan nøjes med at holde musen derpå.

Den præcise dato for de nye reaktioner ligger ifølge Chris Cox endnu ikke fast, men spændingen bliver formentlig ud løst indenfor 'de næste par uger'.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx