Af Niels Pedersen - 02/11-17 12:36

Manden hader det og folk glor: Men 29-årig kvinde vil ikke ændre på usædvanlig vane Manden hader det og folk glor: Men 29-årig kvinde vil ikke ændre på usædvanlig vane

Det driver hendes mand til vanvid og fører til en hel del undrende blikke, når hun færdes blandt andre mennesker, men 29-årige Sophie Mei Lan fra England er ligeglad.

storybild

29-årige Sophie Mei Lan får en del undrende blikke, når hun giver sin fem-årige datter Jasmine brystmælk i offentligheden.

Sophie Mei Lan ammer stadig sin ældste datter Jasmine på fem år og har ingen planer om at stoppe, før den snart skoleklar pige selv siger fra. Det fortæller hun til The Sun.

Både Jasmine og hendes to-årige lillesøster Arianna elsker at få en tår mælk hos mor, og Sophie Mei Lan ser også adskillige fordele ved at fortsætte.

»Brystmælk er nærende, beroligende og det er gratis. Jeg må have sparet tusindvis af pund igennem årene,« siger den 29-årige kvinde, som er husmor, blogger og YouTuber til The Sun.

LÆS OGSÅ: Raket-Madsens advokat revser politiet: Nu svarer drabschef igen

Hun erkender dog, at hun føler sig 'akavet', når hun i fuld offentlighed trækker ned i bh'en og giver sin ældste datter brystmælk.

Døtrene sover endda i samme seng som Sophie og manden Chris Hale, så de hurtigt kan få en tår mælk, hvis lysten melder sig i løbet af natten. Det er dog ikke ligefrem noget Chris Hale bifalder.

»Det har skabt en del friktion i vores forhold. Chris så gerne, at jeg stoppede med det, fordi det er så trættende, men vi ved begge, at brystmælk er noget af det sundeste, vi kan give vores børn,« siger Sophie Mei Lan.

FN's sundhedsagentur World Health Organization anbefaler, at babyer udelukkende får brystmælk de første seks måneder. Derefter skal deres kost suppleres med anden mad, og med tiden skal amningen udfases. Den kan dog fortsætte også efter at barnet fylder to år, oplyser sundhedsagenturet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Populær tv-vært sælger luksusvillaen...
bt.dk
Retter alvorlig mistanke mod Danmarks...
bt.dk
Danskere om stor virksomhed: I...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx