Af - 07/06-16 19:31; Opdateret: 08/06-16 06:33

Elitesoldater kvæster mænd, der ville røve McDonaldsElitesoldater kvæster mænd, der ville røve McDonalds

Røverne valgte den forkerte burgerbar på det helt forkerte tidspunkt.

storybild

To franske mænd må sande, at det er en god idé at se, hvem der sidder inde på en Mcdonalds, før man beslutter sig for at røve den.

13-årig vristede koben fra flygtende røver i Gentofte
13-årig vristede koben fra flygtende røver i Gentofte

De to mænd kom stormende ind på en af kædens restauranter i byen Besancon sent søndag aften, hvor den ene affyrede varselsskud for at holde de omkring 40 gæster i ro, skriver AFP.

Den ene røver begyndte at tømme kasserne for kontanter, mens den anden holdt gæsterne i ro. Men hvad ingen af dem havde forudset var, at der ved det ene bord sad 11 elitetropper fra hæren, der er specialiseret i gidseltagninger.

Ludoman vil frifindes for hjemmerøveri mod 81-årig
Ludoman vil frifindes for hjemmerøveri mod 81-årig

Gruppen sad helt stille, mens de to røvere forsynede sig, og da de var færdige, forsøgte de at slippe væk. En af elitesoldaterne fangede den ene røver med pengene, mens han var på vej væk, mens den anden røver blev ramt i maven af et enkelt skud fra en af soldaterne, siger den offentlige anklager, Edwige Roux-Morizot, ifølge AFP.

Kioskejer satte bandit på plads: Du kan få en på hovedet
Kioskejer satte bandit på plads: Du kan få en på hovedet

Røverne havde fået omkring 15.000 kroner med sig, men da de begge var overmandet, blev de anholdt og ført til sygehuset, hvor de nu er under behandling for deres skader.

De vil nu blive sigtet for vold og røveri.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx